Η Γουότφορντ θα πουλήσει το 10% της ομάδας σε οπαδούς για να βοηθήσει στις μεταγραφές

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Οι φίλαθλοι της Γουότφορντ θα μπορούν να αγοράσουν τουλάχιστον τέσσερις μετοχές με κόστος £12,44 η κάθε μία ή μεγαλύτερο μερίδιο.

 Η Γουότφορντ δήλωσε: «Μέρος της χρηματοδότησης θα διοχετευθεί σε προσλήψεις για την ενίσχυση της ομάδας του Τομ Κλίβερλι καθώς επιδιώκουμε την επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ».

«Όπως και πολλοί άλλοι σύλλογοι, διερευνούμε ευκαιρίες για να φέρουμε επενδύσεις στον σύλλογο καθώς προσπαθούμε να αναπτύξουμε περαιτέρω τον σύλλογο και να ενισχύσουμε τις ροές εσόδων που, με τη σειρά τους, μας επιτρέπουν να ενισχύσουμε τις ομάδες» 

«Με απλά λόγια, στοχεύουμε να προσφέρουμε περίπου το 10% του συλλόγου σε αξία 17,5 εκατομμυρίων λιρών, βάσει αποτίμησης 175 εκατομμυρίων λιρών.

«Έχοντας δημοσιεύσει ένα κέρδος προ φόρων 24,1 εκατομμυρίων λιρών για το τελευταίο οικονομικό έτος, το οποίο αναφέρεται ως το υψηλότερο στο EFL, πιστεύουμε ότι αυτή είναι μια δίκαιη αποτίμηση. Πιστεύουμε ότι αυτό το έργο μπορεί να αποτελέσει ένα βασικό σκέλος των μελλοντικών οικονομικών του ποδοσφαίρου, όπου οι επενδυτές και οι υποστηρικτές μπορούν να απολαύσουν τους καρπούς της μελλοντικής επιτυχίας του συλλόγου».

Η Γουότφορντ ανήκει στον Τζίνο Πότζο από το 2014 και έχει κερδίσει δύο φορές την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ σε αυτό το διάστημα, καθώς και τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2019.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.