Η Γκαζιαντέπσπορ ανακοίνωσε Διούδη!

Metrosport Team14 Ιουλίου 2024

Παίκτης της τουρκικής Γκαζιαντέπσπορτ είναι ο Σωκράτης Διούδης, καθώς η τουρκική ομάδα τον ανακοίνωσε για δύο χρόνια.

Η τουρκική ομάδα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, το μεσημέρι της Κυριακής (14/7) στην οποία κάνει λόγο για συμφωνία 2 ετών, ενώ παραθέτει και το βιογραφικό του Έλληνα πορτιέρε, ο οποίος αποχώρησε από τη Ζαγκλέμπιε και την Πολωνία με προορισμό την Τουρκία.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Γκαζιαντέπσπορ

Από την πλευρά του, ο Διούδης έκανε ό,τι μπορούσε, καθώς τις τελευταίες 48 ώρες, βρέθηκε στην τουρκική πόλη, προκειμένου να μην τεθεί σε ισχύ το προσύμφωνο που είχε υπογράψει με του Τούρκους, και να έρθει τελικά στον Άρη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Δείτε την ανακοίνωση της Γκαζιαντέσπορ:

«Η Gaziantep Football Club κατέληξε σε διετή συμφωνία με τον τερματοφύλακα της Εθνικής Ελλάδας, Σωκράτη Διούδη, ο οποίος έπαιξε πρόσφατα για τη Zaglebie Lubin.

Η νέα μας μεταγραφή Ο Σωκράτης Διούδης, με το παρατσούκλι Batman, υπέγραψε το επίσημο συμβόλαιο παρουσία του Προέδρου του Συλλόγου μας Memik Yılmaz και του Αντιπροέδρου, İbrahim Dicle.

Καλωσορίζουμε τον Σωκράτη Διούδη στο σύλλογό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία κάτω από το οικόσημό μας.

Ποιος είναι ο Σωκράτης Διούδης;

Γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1993 στη Θεσσαλονίκη, ο Διούδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα νέων του Άρη, μία από τις ομάδες της χώρας του. Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος μεταγράφηκε στην Κλαμπ Μπριζ το 2014, φόρεσε ξανά τη φανέλα του Άρη το 2016. Ο Διούδης, ο οποίος μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό το 2017, ήταν ο αρχηγός της ομάδας για πέντε σεζόν. 

Τέλος, το 2023 αγωνίστηκε στη Zaglebie Lubin, ενώ προσκλήθηκε και στην εθνική ομάδα. Ο επιτυχημένος τερματοφύλακας, ο οποίος έπαιξε 265 επίσημες διοργανώσεις στην καριέρα του, κατάφερε να μη δεχτεί γκολ σε 105 αγώνες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.