Η Φορτούνα ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Τζόλη-Τι κερδίζει ο ΠΑΟΚ από το deal

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ανακοίνωσε πως αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά του Χρήστου Τζόλη και να ενεργοποιήσει τη ρήτρα των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε συμφωνήσει με τη Νόριτς. Τι ποσό βάζει στα ταμεία του ο ΠΑΟΚ;

Η Φορτούνα μπορεί να μην κατάφερε να πάρει την άνοδο στη Bundesliga, ωστόσο αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Χρήστου Τζόλη από τη Νόριτς και να πληρώσει το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του. 

Από το deal αυτό, κερδισμένος βγήκε και ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε ποσοστό μεταπώλησης 17,5% με τη Νόριτς. Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο 23χρονος παραχωρήθηκε έναντι 3.5 εκατομμυρίων, ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του περίπου 600.000 ευρώ. Ο Τζόλης έκανε ονειρική σεζόν στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική περίοδο με 22 γκολ και 10 ασίστ.

«Έχουμε ασκήσει τη συμφωνημένη οψιόν αγοράς για τον Χρήστο Τζόλη στη Νόριτς. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τη Φορτούνα, χωρίς όμως να γίνει πολύ ευφορία. Η σύμβαση, η οποία είχε διαπραγματευτεί πριν από ένα χρόνο, μπορούσε να συναφθεί μόνο με έναν περιορισμό. Περιλαμβάνεται ρήτρα αποχώρησης με τη δυνατότητα για τον παίκτη να αλλάξει ξανά ομάδα κατά την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο υπό ορισμένες προϋποθέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διευθυντής Αθλητισμού & Επικοινωνιών της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς.

«Καλά νέα για όλους τους οπαδούς της Φορτούνα: Ο πρώτος σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας Χρήστος Τζόλης θα συνεχίσει να ανήκει στον σύλλογο. Αφού ο Έλληνας κυνήγησε γκολ ως δανεικός παίκτης της Ντίσελντορφ τη φετινή σεζόν, θα υπογράψει οριστικά την 1η Ιουλίου 2024. Προκειμένου να γίνει αντιληπτό αυτό, οι Flingerans έχουν πλέον ασκήσει το δικαίωμα αγοράς που συμφωνήθηκε με τη Νόριτς», αναφέρει από την πλευρά της στην επίσημη ανακοίνωση της η Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.