Η Φιορεντίνα βάζει γιγαντοοθόνες στο «Αρτέμιο Φράνκι» για να δει ο κόσμος τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Η Φιορεντίνα έχει το μυαλό της στην Ελλάδα και στον τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό στις 29/5.

Η ιταλική ομάδα έφτασε ξανά στο τέλος της διαδρομής όπως το 2023 και ελπίζει πως αυτή τη φορά δεν θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι όπως έγινε στην Πράγα απέναντι στην Γουέστ Χαμ.

Στο ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους», οι βιόλα αναμένεται να έχουν τη συμπαράσταση 9.000 οπαδών τους που θα κάνουν το ταξίδι στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, με την πλειονότητα των οπαδών τους να μην έχει πάντως τη δυνατότητα να βρεθεί στην Αθήνα και τη διοίκηση να βρίσκει την... λύση.

Αυτή είναι να τοποθετήσει γιγαντοοθόνες στο «Αρτέμιο Φράνκι» ώστε ο κόσμος της να δει τον τελικό του Conference League μέσα στο σπίτι της ομάδας, με τους διοικούντες να γνωστοποιούν την απόφασή τους μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν την Δευτέρα (20/05) στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Η Φιορεντίνα θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ότι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα, τον τελικό του Conference League την 29η Μαΐου στο Αρτέμιο Φράνκι. Η παρακολούθηση του αγώνα θα γίνει μέσα από γιγαντοοθόνες που θα είναι τοποθετημένες στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια για την Curva Fiesole, την Maratona και την Grandstand με κόστος 5 ευρώ ανά άτομο. Όλοι οι φίλαθλοι που μπαίνουν στο γήπεδο θα χρειαστούν εισιτήριο, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών οποιασδήποτε ηλικίας.

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν από τις 19:00 (σ.σ. 20:00 ώρα Ελλάδας) και η κράτηση των εισιτηρίων θα μπορεί να γίνεται από σήμερα 20 Μαΐου, στις 15:00.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την δυνατότητα να αγοράζουν εισιτήρια μέσω της επίσημης σελίδας που έχει η Φιορεντίνα για τη διάθεση εισιτηρίων, από το FiorentinaPoint που βρίσκεται στην Via dei Sette Santi 28r και στο Vivaticket», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.