Η εξήγηση της «Grassform» για την κατάσταση του τερέν στην OPAP Arena

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2023

Θέση για το θέμα του τερέν της OPAP Arena και της κακής εικόνας του στο παιχνίδι της Εθνικής με την Ολλανδία τοποθετήθηκε ο υπεύθυνος της «Grassform».

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που έκανε ο Φαν Ντάικ και  Βέγκχορστ μετά το τέλος της αναμέτρησης της γαλανόλευκης με τους Ολλανδούς, ο Αντώνης Γκριμότσης αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τη θέση της εταιρείας για την κατάσταση του χλοοτάπητα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του.

«Μια μικρή ενημέρωση για όσους ενδιαφέρονται: Ο χλοοτάπητας στην ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ βρίσκεται σε διαδικασία επανασποράς για την οποία είναι ενήμερη η διοργανώτρια αρχή, η εθνική Ολλανδίας και φυσικά η εθνική Ελλάδας.Πρόκειται για τακτική, ετήσια διαδικασία η οποία γίνεται στην διακοπή του πρωταθλήματος, απλώς στην περίπτωση μας αυτή δεν υπάρχει. 

Ο αγωνιστικός χώρος είναι απόλυτα ασφαλής και εύπαικτος με μια αισθητική απόκλιση λόγω των απαραίτητων, επιθετικών εργασιών. Η ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ έχει πιεσμένο πρόγραμμα από την έναρξη λειτουργίας της, κάτι που τώρα ρυθμίζεται. Τόσο η διοίκηση της ΠΑΕ όσο και η εταιρεία συντήρησης έχουν τον έλεγχο και είναι θέμα χρόνου η επίλυση του θέματος οριστικά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.