Άρης: Η εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του Μπάρε

Γιώργος Στράντζαλης18 Ιουνίου 2024

Η ενίσχυση του άξονα, με την προσθήκη ενός αμυντικού χαφ “πρώτης γραμμής”, είναι από τις μεταγραφικές προτεραιότητες που έχουν θέσει στον Αρη και προς αυτήν την κατεύθυνση εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να αναβαθμίσουν την θέση “6” και να προσφέρουν πιο ηγετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Ζουλ και Βερστράτε, οι οποίοι είναι αλήθεια ότι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες στη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν.

Στη μακρά λίστα των παικτών που βρίσκονται στο Κιτρινόμαυρο ραντάρ, είναι και το όνομα του Κέιντι Μπάρε ο οποίος ανήκει στην Εσπανιόλ και την ερχόμενη Κυριακή διεκδικεί την άνοδο στη La Liga με αντίπαλο την Οβιέδο. Το συμβόλαιό του λήγει τυπικά στις 30 Ιουνίου κι αυτός είναι ο λόγος που στον Αρη έριξαν την ενδιαφέρουσα, αλλά και πολύ δύσκολη, περίπτωσή του στο τραπέζι. 

Ο 26άχρονος διεθνής Αλβανός μέσος έχει υψηλό κασέ καθώς αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό απαγορευτικό αυτή τη στιγμή για τα δεδομένα του Αρη, ενώ και η ηλικία του ποδοσφαιριστή είναι τέτοια που δύσκολα μπορεί να τον δελεάσει η προοπτική της Ελλάδας. Ειδικά μετά από μία γεμάτη σεζόν που έκανε στην Εσπανιόλ κι αυτό μπορεί να προσεγγίσει αρκετά κλαμπ που θα θελήσουν να αποκτήσουν τα δικαιώματά του. 

Επιπλέον, τα media στην Ισπανία αναφέρουν εδώ και μερικά 24ώρα πως Μπάρε και Εσπανιόλ θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, μετά τον τελικό των playoffs ανόδου την Κυριακή, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους. Ολα τα παραπάνω δυσκολεύουν αρκετά την προσπάθεια που μπορεί να θελήσει να κάνει ο Αρης για τον ταλαντούχο μέσο, ο οποίος είναι ενεργό μέλος της Εθνικής Αλβανίας αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Euro λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την ομάδα της Βαρκελώνης, όντας μάλιστα από τα βασικά της στελέχη. 

Ο Μπάρε γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1997 στο Φίερ και στην πατρίδα του αγωνίστηκε στην ομάδα της γενέτειράς του αρχικά και στη συνέχεια στην Απολόνια με την οποία έπαιξε στην 1η ομάδα σε ηλικία 16 ετών. Τον Δεκέμβριο του 2013 έκανε ένα δοκιμαστικό στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Βγήκε καλύτερος μέσος σε ένα τουρνουά και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Μαδρίτης. Τον Ιανουάριο του 2014 έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα του Σιμεόνε και παράλληλα αγωνιζόταν στην 2η ομάδα. Τον Αύγουστο του 2018 πήρε μεταγραφή στη Μάλαγα (48 συμμετοχές στη LaLiga2), πριν πάει στην Εσπανιόλ το Σεπτέμβριο του 2020 υπογράφοντας 4ετές συμβόλαιο. Με την Εσπανιόλ έχει αγωνιστεί συνολικά 118 φορές, σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.