Η Εθνική συγκεντρώθηκε ενόψει φιλικών με Γερμανία και Μάλτα

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Δύο φιλικά παιχνίδια έχει μπροστά της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με αντιπάλους τη Γερμανία και τη Μάλτα. Από σήμερα Δευτέρα (3/6) συγκεντρώθηκαν οι διεθνείς στο ξενοδοχείο για να μπουν στη διαδικασία προετοιμασίας για τους δύο αγώνες.

Ο πρώτος κύκλος των προπονήσεων για την Εθνική ομάδα με τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή (31/5) και από σήμερα οι διεθνείς μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Γερμανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα του Euro 2024 την Παρασκευή 7 Ιουνίου στις 21:45 και θα ακολουθήσει το παιχνίδι κόντρα στη Μάλτα την Τρίτη (11/5) στις 19:00.

Η σημερινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 18:30 ξανά στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Υπενθυμίζεται πως στο στάδιο προετοιμασίας των διεθνών συμμετείχαν οι: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Παυλίδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας και Λημνιός.

Από σήμερα (3/6) ενσωματώθηκαν στην αποστολή και οι: Μπακασέτας, Μασούρας, Ρέτσος, Ιωαννίδης, Τζολάκης, Ντόη, Κυριακόπουλος, Τζόλης και Δουβίκας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.