Η ΕΠΣ Δράμας κάλεσε τη Δόξα σε απολογία… για δημοσιεύσεις στο Facebook!

Metrosport Team16 Νοεμβρίου 2023

Λένε ότι «τα κάστρα πέφτουν από μέσα». Στη Δράμα καλά κρατεί η κόντρα ανάμεσα στην διοίκηση της Δόξας και τη διοίκηση της ένωσης των ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού.

Τελευταίο δείγμα αυτής της κατάστασης είναι η κλήση σε απολογία της γραμματέας του ΓΣ Δόξα, Νεκταρίας Κράλλη, του γενικού αρχηγού της ομάδας ΓΣ Δόξα Δράμας Β’, Γιάννη Πεγκλίδη και του ΓΣ Δόξα σαν συνυπεύθυνο για δημοσιεύματα στο Facebook.

Και για να… χρυσωθεί καλύτερα το χάπι υπήρχε και μια δεύτερη κλήτευση της ίδιας ομάδας και του ΓΣ Δόξα Δράμας σαν συνυπεύθυνου γιατί χρησιμοποιήθηκαν δύο ποδοσφαιριστές σε αγώνες του πρωταθλήματος της Β’ τοπικής κατηγορίας χωρίς να έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους.

Φυσικά, με μια άλλη ματιά θα εξετάζαμε το ενδεχόμενο μιας καταγγελίας από ένα άλλο σωματείο οπότε η ΕΠΣΔ είναι θεσμικά υποχρεωμένη να επιληφθεί και να εξετάσει την καταγγελία. Όμως και σε αυτή την περίπτωση δεν παύει να υπάρχει κακοπροαίρετη αντιμετώπιση από άτομα μέσα στην πόλη που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα της Δόξας.

Ο κόσμος της Δόξας περιμένει με ενδιαφέρον να δει την κατάληξη αυτής της ιστορίας προκειμένου να διαπιστώσει αν πρόσωπα που θεσμικά πρέπει να υποστηρίζουν την ομάδα πράττουν διαφορετικά ή αν κάποια άλλα κάτω από τον οποιοδήποτε μανδύα κρύβουν κακόβουλες προθέσεις σε βάρος της μεγάλης Δόξας του δραμινού ποδοσφαίρου που αγαπά και υποστηρίζει ο δραμινός φίλαθλος.

Πηγή: SportDrama

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.