Η επόμενη μέρα των αγώνων της Γ’ Εθνικής (21/10)

Χρήστος Λιάπης21 Οκτωβρίου 2024


Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία ο Απόλλων Καλαμαριάς νίκησε στην Μηχανιώνα τον Ποσειδώνα με 1-3.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.του Απόλλωνα Καλαμαριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τη Διοίκηση του φιλικού Σωματείου του Ποσειδώνα Μηχανιώνας για τη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα, στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Ακόμη αναφέρει: «Επιφυλασσόμαστε ενόψει του αγώνα του δεύτερου γύρου να ανταποδώσουμε την φιλοξενία». Ακόμη τόνισε:

«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φιλάθλους μας που για ακόμα μια φορά ήταν δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, με την παρουσία τους και τη φωνή τους. Η στήριξή σας πολύτιμη»

Ποσειδώνας Μηχανιώνας

Δεν έκανε την επιθυμητή εμφάνιση ο Ποσειδώνας και γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα

Για την παρουσία των φιλάθλων οι ιθύνοντες του συλλόγου επισήμαναν: «Σας ευχαριστούμε πολύ για την σημερινή σας δυναμική παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου

Απόλλων Κρύας Βρύσης

Την πρώτη του ήττα στο Πρωτάθλημα γνώρισε ο Απόλλων Κρύας Βρύσης στην Ορεστιάδα από τον Ορέστη

Ο Απόλλωνας είχε εξ αρχής μία δύσκολη αποστολή αφού πήγε στην ακριτική πόλη αρκετά λαβωμένος με πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών του ( κυρίως κεντρώων Ταουσιάνης, Πέλκας, Ξανθόπουλος, κ.α. ) και έχοντας στην διάθεσή του μόλις 18 ποδοσφαιριστές κυρίως τους νεότερους. Παρ΄ όλ΄ αυτά ξεκίνησε τον αγώνα και μάλιστα για ένα ολόκληρο ημίχρονο (το πρώτο) με πολύ καλούς οιωνούς καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο και το σκορ υπέρ του.

Η εικόνα άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος με τους γηπεδούχους να πιέζουν και να πηγαίνουν το παιχνίδι περισσότερο στην δύναμη κάτι φυσιολογικό και την αμυντική γραμμή του Απόλλωνα να μην έχει την αναμενόμενη παρουσία στο δεύτερο μέρος, με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο τέρματα και έτσι να σημειωθεί η πρώτη ήττα της ομάδας.


Πανθρακικός

Άλλη μια νίκη για τον Πανθρακικό, αυτή τη φορά επί του Αρη Αβατου. Ο Πανθρακικός ευχαριστεί τους φιλάθλους και με ανακοίνωση του ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε για την στήριξη. Για μια ακόμα φορά το ΔΑΚ Κομοτηνής γέμισε από τους φίλους της ομάδας μας όλων των ηλικιών! Εσείς είστε ο κινητήριος μοχλός του συλλόγου μας! Εσείς είστε η δύναμη μας»

Στην μάχη του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ο Πανθρακικός

Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 15:30 η ομάδα αντιμετωπίζει στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων τον τοπικό Σπάρτακο στο πλαίσιο του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης σε νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Ο Ζόραν Στοϊνοβιτς θα έχει τη δυνατότητα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές ώστε να δει το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκονται.

Νέστος Χρυσούπολης

Η λήξη του αγώνα στη Θέρμη βρήκε νικητή τον Νέστο Χρυσούπολης με 1-2.

«Η ψαλίδα από την κορυφή μειώθηκε στον ένα βαθμό. Ολα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες και πρέπει να είμαστε σοβαροί και να έχουμε πειθαρχία και με πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο που έχουμε βάλει σαν ομάδα. Το επόμενο παιχνίδι είναι Σάββατο 26-10 -2024 και ώρα 16:00 στο γήπεδο μας με τον Εύοσμο. Γι’ αυτό σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να δώσουμε ώθηση στην ομάδα μας να πάρουμε την νίκη» ανέφεραν οι ιθύνοντες του Νέστου

Ηρακλής Αμμουδιάς

Άλλη μια νίκη για τον Ηρακλή Αμμουδιάς αυτή τη φορά επί του ΠΑΟΠ Ν Αμισού.

Ο προπονητής του Παντελής Κρυστάλλης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Εχουμε παιδιά με εμπειρίες. Στο δεύτερο ελέγξαμε το παιχνίδι

αρκετά καλά και πήραμε μια δίκαιη νίκη. Μας βοηθάει για την επίτευξη του στόχου μας που είναι μόνο η σωτηρία. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο για την πολύ δύσκολη συνέχεια»

ΠΑΟΠ Ν. Αμισού

Επέστρεψε στη φυσική του έδρα ο ΠΑΟΠ Ν Αμισού αλλά δεν απέφυγε την ήττα από τον Ηρακλή Αμμουδιάς. Ο προπονητής του Γ. Πολυχρονίδης στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε: Από μια ολιγωρία δεχτήκαμε γκολ που μας επηρέασε ψυχολογικά και ήρθε και ένα δεύτερο γκολ από προσωπικό λάθος. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Ο προπονητής του ΠΑΟΠ έκανε αναφορά για κύμα τραυματισμών

Κιλκισιακός

Ο Κιλκισιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Οι ιθύνοντες της ομάδας επισήμαναν:

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την συνολική εικόνα της ομάδας μας καθώς καθόλη την διάρκεια του αγώνα παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο οι αθλητές μας, έχοντας αρκετές τελικές προσπάθειες δεν καταφέραμε να πετύχουμε το δεύτερο τέρμα της ολικής ανατροπής.

Ο Απόλλων Παραλιμνίου ευτύχησε να προηγηθεί στο 5' λεπτό με πλασέ από το ύψος της περιοχής ,από εκείνο το σημείο και μετά η Ομάδα μας ανέβασε στροφές πίεσε τον αντίπαλο στο δικό του μισό γήπεδο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή .

Στο 65' λεπτό ήρθε η ισοφάριση καθώς μετά από ατομική ενέργεια του Νικηφορίδη και εξαιρετικό σουτ η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του αμυντικού. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Πιπερτζής ο οποίος έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Κλασικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για την Ομάδα μας αλλά δυστυχώς δεν ήρθε το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο μας για την παρουσία και την στήριξή του».

Oρέστης Ορεστιάδας

Η ομάδα του Ορέστη ευχαριστεί θερμά τον πρώην πλέον γυμναστή της ομάδας  Δημήτρη Μεντίζη για την προσφορά του τον ενάμιση χρόνο που ήταν στην ομάδα και του εύχεται τα καλύτερα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΣΦΚ Πιερικός

Μόνος πρώτος έμεινε ο Πιερικός μετά τη νίκη του επί του Αστέρα Πετριτή. Οι ιθύνοντες της ομάδας ανέφεραν:

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί θερμά την διοίκηση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου της, για την διεξαγωγή της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή για την 5η αγωνιστική του πρωταθληματος της Γ' Εθνικής.

Παράλληλα, εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τις ενέργειες ανεγκέφαλων, που βρήκαν την ευκαιρία να προβούν σε βανδαλισμούς των κερκίδων και του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, που φιλοξένησε την ομάδα που υποτίθεται ότι υποστηρίζουν.

Η διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός δεσμεύεται για την άμεση αποκατάσταση των φθορών που προκλήθηκαν.

Οι ενέργειες αυτές μόνο καταδικαστέες είναι και επ' ουδενί δεν συνάδουν με την ιδέα του Πιερικού

ΑΟ Χανιώτης

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, σημείωσε η ομάδα του ΑΟ Χανιώτης επικρατώντας 0-1 της Α.Ε. Ευόσμου στο Αθλητικό Πάρκο Ευόσμου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 1ο όμιλο.

Το "χρυσό" γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Ραφαήλ Τσέρα στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αρης Αβατου

Ήττα για την ομάδα του Αρη Αβατου σε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Πανθρακικό.

«Η έναρξη της νέας εβδομάδας σημαίνει και νέα έναρξη στις προσπάθειες των παιχτών και της τεχνικής ηγεσίας και από χθες όλοι στοχεύουν στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού» ανέφεραν οι ιθύνοντες του Αρη.

Αρης Πηγών

Εμφάνιση (ειδικά στο 1ο ημίχρονο) από άλλο πλανήτη για την ομάδα που δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους και με φοβερό γκολ του Φώτη Μπούτου ξεκλείδωσε το παιχνίδι. Στο 2ο ημίχρονο ο αντίπαλος μπορεί να πίεσε όμως έπεσε πάνω στον Βενιαμίν τερματοφύλακα του Άρη Πηγών Κουρτίδη που ύψωσε τοίχος. Επόμενο παιχνίδι εκτός στην έδρα του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ.

«Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε μετά το τέλος του αγώνα τον ποδοσφαιριστή Νίκο Διγκόζη καθώς είχε γενέθλια, έτσι συμπαίκτες και φίλοι του έφεραν τούρτα και έσβησε τα κεράκια. Κατάμεστο το γήπεδο όπως αναμενόταν για ακόμη μια φορά. ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.