Η επόμενη μέρα των αγώνων στην Γ' Εθνική

Χρήστος Λιάπης15 Οκτωβρίου 2024

Απόλλων Κρύας Βρύσης

Διατήρησε το απόλυτο των βαθμών ο Απόλλων Κρύας Βρύσης καθώς νίκησε και τον Αρη Πηγών. Ο προπονητής του Δημήτρης Βοτάρης μετά τον αγώνα τόνισε: Ολα τα παιχνίδια είναι άκρως ανταγωνιστικά. Βγήκε στο γήπεδο αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Στόχος από την αρχή ήταν η παραμονή και μέσα από αυτό να παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο.

Επανασπορά στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης

Μετά από πρωτοβουλία του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και για την καλύτερη διατήρηση του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου ΄΄ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΕΡΚΕΖΙΔΗΣ΄΄ ενόψει και της χειμερινής περιόδου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο δημοτικό στάδιο επανασπορά του αγωνιστικού χώρου, από συνεργείο με γεωπόνους εξειδικευμένους στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Καλούνται οι πολίτες που επισκέπτονται το δημοτικό στάδιο για να αθληθούν τουλάχιστον για τις επόμενες δύο εβδομάδες να μην περπατάνε πάνω στον χορτοτάπητα για την καλύτερη εφαρμογή της επανασποράς αναφέρουν οι ιθύνοντες του συλλόγου

Η πορεία του Απόλλωνα στο κύπελλο αρχικά και τώρα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με το πολύ νεαρό και ελπιδοφόρο ρόστερ που έχει στην σύνθεσή του, προσελκύει σε κάθε παιχνίδι του γνωστούς ανθρώπους του Ελληνικού ποδοσφαίρου εκπροσώπους μάλιστα μεγάλων ομάδων της πατρίδας μας.

Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ήταν ο Κώστας Μαλιούφας γνωστός σκάουτερ του ΠΑΟΚ.

Στον αγώνα με τον ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ το παρόν του έδωσε ο παλαίμαχος διεθνής άσος του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας που σύμφωνα με πληροφορίες παρακολούθησε κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα. Μαζί του κάθισε και ο Πρόεδρος του Απόλλωνα Κώστας Βλάχος.



Αρης Πηγών

Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Δεν ήμασταν καλοί και δίκαια χάσαμε. Να συνεχίσουμε τη δουλειά» δήλωσε μετά τον αγώνα της Κρύας Βρύσης ο προπονητής του Αρη Διονύσης Μουτάκης

Ο Αρης Πηγών ευχαριστεί τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης για την άψογη φιλοξενία

«Συνεχίζουμε. Ντέρμπι με την Αλεξανδρούπολη f.c την επόμενη Κυριακή στο γήπεδο Πηγών το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας» αναφέρουν οι ιθύνοντες του Αρη.



Αλεξανδρούπολη

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, πέτυχε η Αλεξανδρούπολη FC, κόντρα στα Μουδανιά. 

Εκτός από το επιθετικό ξέσπασμα της Αλεξανδρούπολης, ο Νίκος Μπαχαρίδης είδε και τον 17χρονο Σάββα Γκιουρτζίδη να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, αφού με ένα γκολ και μια ασίστ, μετατράπηκε σε πρωταγωνιστή.

Αλεξάνδρεια

Η διοίκηση και οι παίκτες της Αλεξάνδρειας ευχαριστούν τον κόσμο για το δυναμικό παρόν που έδωσε στο παιχνίδι με την Κοζάνη. Ακόμη αναφέρουν: Η στήριξη σας μας δίνει χαρά αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε νικηφόρα τις επόμενες αγωνιστικές. Την Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αιγινιακό. Είμαστε σίγουροι πως θα σας έχουμε πάλι δίπλα μας. Ολοι μαζί μια γροθιά θα τα καταφέρουμε»

Πιερικός

Το ρόστερ του Πιερικού για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 περιλαμβάνει τέσσερις τερματοφύλακες (με αλφαβητική σειρά): Βασίλης Κίναλης, Ορέστης Μένκα, Δημήτρης Τσακνάκης & Αλέξανδρος Χατζησάββας, με προπονητή τον Κωνσταντίνο Τόσκα.


ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ

Ο ΠΑΟΚ Κρηστώνης συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στον αγώνα με τον Πανθρακικό. Κοίταξαν στα μάτια έναν αντίπαλο που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα. Οι ιθύνοντες της ομάδας ανέφεραν: Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού μέχρι το 70’ η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο από τον αντίπαλο και είχε τις κλασικές ευκαιρίες να κερδίσει τον αγώνα. Η αμυντική γραμμή της ομάδας μας τα πήγε εξαιρετικά και δεν έδωσαν περιθώρια στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες πέρα από δυο φάσεις που κατέληξαν άουτ. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια της ομάδας μας και είναι πάντα εκεί για να την χειροκροτήσει. Επόμενος αγώνας της ομάδας μας την Κυριακή και ώρα 16:00 εκτός έδρας με τον ΠΟ Μουδανιών».


Συγχαρητήρια ΦΣ Κοζάνης 

Η διοίκηση της Κοζάνης εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την εξαιρετική τους εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕ Αλεξάνδρειας. Παρά τις όποιες δυσκολίες, η ομάδα έδειξε πάθος, αγωνιστικότητα και αφοσίωση, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά το υψηλό επίπεδο της δουλειάς που γίνεται.
Ακόμη ανέφερε: «Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον κόσμο της ομάδας, που στάθηκε για άλλη μια φορά δίπλα μας και μας στήριξε σε κάθε στιγμή του αγώνα. Η παρουσία σας, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Σας θέλουμε πάντα μαζί μας, γιατί η δύναμη της Κοζάνης είστε εσείς»

Νέστος Χρυσούπολης

Ο Νέστος Χρυσούπολης ήρθε ισόπαλος με τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας με σκορ 2-2. Οι ιθύνοντες της ομάδας ανέφεραν: «Ένα παιχνίδι που έπρεπε να το κλειδώσουμε από το πρώτο ημίχρονο όπου η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί από τα πρώτα λεπτά με το γκολ του Γκατζολάρι και θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ με της ευκαιρίες που χάσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν βγήκε καλά όπου η αντίπαλη ομάδα το εκμεταλλεύτηκε και γύρισε το παιχνίδι σε 1-2 όπου μετά ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε με 2-2 με τον Σέα όπου ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού»

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ

Του Γιώργου Καρανικόλα

Ο Αιγινιακός ύστερα από μεγαλειώδη εμφάνιση πήρε πολύτιμη λευκή ισοπαλία στα Τρίκαλα από τον εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας τοπικό Α.Ο .

Οι Αιγινιώτες του Σωτήρη Ζιώγα από το πρώτο λεπτό κοίταξαν στα μάτια τον αντίπαλο και θα μπορούσαν αν εκμεταλλευόταν τις κραυγαλέες ευκαιρίες, που τους παρουσιάστηκαν θα έφευγαν με το διπλό από τη Θεσσαλική πόλη.

Οι γηπεδούχοι μόνο προς το τέλος του παιχνιδιού ( καθυστερήσεις) έφτασαν με αξιώσεις να πετύχουν γκολ με τον Σκόνδρα Ι., που έκανε το σουτ αλλά ο γκολκίπερ Κουγιουμτζόγλου είπε όχι.

Στο 4' ο Μιτακίδης ανατράπηκε από τον Καρατάσιο χωρίς ο Διαιτητής να δώσει το καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Αιγινιακού.


Κιλκισιακός

Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί την Α.Ε Ευόσμου για την άριστη φιλοξενία και εκφράζει τα περαστικά του στο ποδοσφαιριστή Ξανθόπουλο Μιχάλη για τον άτυχο τραυματισμό του.

Ακόμη αναφέρει: Συγχαίρουμε τον φροντιστή της Ομάδας μας Μαυρόπουλο Ηλία, καθώς εκτός από τους πρωταγωνιστές μας, ποδοσφαιριστές & προπονητές και αυτός δείχνει σε κάθε αγώνα τι εστί πολιτισμός. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο μας για την παρουσία και την στήριξή του. Συνεχίζουμε Ενωμένοι - Δυνατοί

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.