Το gov.gr για τους κατοίκους εξωτερικού και την είσοδο στα γήπεδα

Metrosport Team22 Ιουλίου 2024

Ένα θέμα το οποίο έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες αφορά την είσοδο των μόνιμων κατοίκων εξωτερικού στα γήπεδα των ομάδων της Superleague 1 τόσο για τις εγχώριες όσο και για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με το gov.gr να δίνει τη δική του απάντηση στο εν λόγω ζήτημα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο ερώτημα, ''Δεν έχω κωδικούς TAXISnet αλλά είμαι κάτοχος διαβατηρίου, μπορώ να ταυτοποιήσω το εισιτήριό μου στο Gov.gr Wallet;''

Με την απάντηση να τονίζει, «Αν είστε μόνιμος κάτοικος εξωτερικού με διαβατήριο τρίτης χώρας, μπορείτε να ταυτοποιήσετε το εισιτήριό σας στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, ως επισκέπτης. Θα χρειαστείτε τον κωδικό του εισιτηρίου, καθώς και το διαβατήριο, το οποίο θα πρέπει να επιτρέψετε στην εφαρμογή να το αναγνώσει με την χρήση του NFC τσιπ που εμπεριέχει. Αν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την ταυτοποίηση του εισιτηρίου, μπορείτε να απευθυνθείτε στα ειδικά γραφεία που βρίσκονται εντός των γηπέδων, τα οποία θα σας ταυτοποιήσουν με φυσική παρουσία και θα ενεργοποιήσουν το εισιτήριο σας στην εφαρμογή Gov.gr Wallet».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.