Η ενδεκάδα της Εθνικής μας κόντρα στην Ιρλανδία

Metrosport Team16 Ιουνίου 2023

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στην OPAP Arena για την τρίτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro 2024 και λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός επέλεξε να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον Βαγγέλη Παυλίδη στην κορυφή, ενώ βασικός ξεκινάει και ο Κουρμπέλης στη μεσαία γραμμή, με τον Σιώπη να μένει στον πάγκο. Εκτός αποστολής οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης.

Η γαλανόλευκη παρατάσσεται με 4-3-3 όπως συνηθίζει ο Πογέτ, με τον Βλαχοδήμο να μην αλλάζει στο τέρμα, όπως και η τετράδα της άμυνας, ενώ ο Ουρουγουανός διατήρησε τον Μάνταλο στο αρχικό σχήμα λίγο πιο πίσω από τον Μπακασέτα, όπως και τους Πέλκα, Μασούρα.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πέλκας, Μασούρας, Παυλίδης.

Η Ιρλανδία από την πλευρά της θα αρχίσει το παιχνίδι με τους: Μπαζούνου – Κόλινς, Ίγκαν, Λένιχαν – Ντόχερτι, Κάλεν, Μόλουμπι, Ο’ Ντάουντα – Σμόλμποουν – Άιντα, Φέργκιουσον.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.