Η έναρξη του πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2

Χρήστος Λιάπης10 Σεπτεμβρίου 2024

Στο πλαίσιο της κλήρωσης των δυο ομίλων της Super League 2  συζητήθηκε και αποφασίστηκε για το πρωτάθλημα της Κ19 SL2, να διεξαχθεί και στους δυο ομίλους με 9 ομάδες στον καθένα κι αυτό γιατί ΠΑΟΚ Β΄ στον βορρά και Αστέρας Τρίπολης στον νότο δεν θα συμμετέχουν αφού οι Κ19 ομάδες τους αγωνίζονται στα ηλικιακά πρωταθλήματα της SL.
Έτσι λοιπόν θα γίνουν 16 παιχνίδια ανάμεσα στις 9 ομάδες του κάθε ομίλου και μάλιστα θα διεξαχθεί και final four στο τέλος των δυο πρωταθλημάτων.
Ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων δόθηκε για την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και η αυλαία ορίστηκε για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.
Ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου για το πρωτάθλημα αυτό επισημαίνει: «Ένα  ανταγωνιστικό πρωτάθλημα υψηλών απαιτήσεων με τη συμμετοχή ιστορικών συλλόγων της χώρας ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα από σήμερα, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κ19 ομάδας μας, να προετοιμάζονται για να γράψουν την δική τους ιστορία, κερδίζοντας ο κάθε ποδοσφαιριστής μοναδικές εμπειρίες και "χτίζοντας" μέσα από αγώνες και από την καλή, ποιοτική και επαγγελματική δουλειά το μέλλον του στο ποδόσφαιρο και την ζωή».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.