Η ειρωνική απάντηση του Γκουαρδιόλα στις δηλώσεις του Ποτσετίνο

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2024

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δήλωσε χαρακτηριστικά πως η Τσέλσι άξιζε να πάρει το “τρίποντο” στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι και η καυστική απάντηση του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν άργησε να έρθει.

Η Μάντσεστερ Σίτι “σκόνταψε” και έμεινε πίσω στην κούρσα του Αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς ήρθε ισόπαλη με την Τσέλσι με 1-1 μέσα στο «Έτιχαντ». Οι «πολίτες» δεν κατάφεραν να δείξουν τον καλό τους εαυτό κόντρα στους πεισμωμένους «μπλε» του Ποτσετίνο και έτσι έχασαν έδαφος στην σκληρή μάχη του τίτλου της Premier League.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Αργεντίνος τεχνικός της Τσέλσι σε δηλώσεις του στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του και είπε ότι οι «μπλε» θα μπορούσαν να είχαν φύγει από το «Έτιχαντ» παίρνοντας τη νίκη, ενώ έδειξε και την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είπα στους ποδοσφαιριστές μου ότι είμαι υπερήφανος. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουμε χτίσει πάνω στην ψυχολογία μας. Σήμερα ήταν μια ευκαιρία να δείξουμε ότι βαδίζουμε σωστά. Είχαμε καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε ένα δεύτερο γκολ. Διατηρήσαμε τον ρυθμό μας και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να είχαμε πάρει τη νίκη. Είμαι ικανοποιημένος ωστόσο», είπε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο.

Αργότερα ζητήθηκε από τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τοποθετηθεί πάνω στις δηλώσεις του συναδέλφου του, με τον Καταλανό να έχει “πληρωμένη απάντηση” και να σηκώνει το γάντι με μια δόση ειρωνείας... «Μπράβο, συγχαρητήρια. Εάν το πιστεύει αυτό είναι καλό για την ομάδα του», δήλωσε ο Γκουαρδιόλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.