Η Cosmote Tv «χτυπά» και το Netflix

Metrosport Team20 Αυγούστου 2024

Με κάθε… επισημότητα επιβεβαίωσαν το πρωτόγνωρο deal τους η Cosmote TV και η Nova και πλέον δίνονται και λεπτομέρειες για τη συμφωνία.

Η αμοιβαία συμφωνία για την ανταλλαγή των αθλητικών τους καναλιών, για Cosmote TV και Nova, γίνεται πράξη μόνο με 3 ευρώ επιπλέον! Όμως οι συνεργασίες της Cosmote δε σταματούν εδώ και κάτι νέο έρχεται από το φθινόπωρο.

Μετά το deal με τη Nova: H Cosmote TV «χτυπά» και με Netflix

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην ελληνική αγορά συνδρομητικής τηλεόρασης, καθώς πλησιάζει η ενεργοποίηση της συνεργασίας μεταξύ Netflix και Deutsche Telekom για την Ελλάδα. Η γερμανική εταιρεία θα δώσει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του περιεχομένου του Netflix στις δικές της πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης σε διάφορες χώρες, ξεκινώντας από τη Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar

Στην Ελλάδα, η συνεργασία με την Cosmote TV αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου, με αρχική εστίαση στην προσφορά συνδυαστικών πακέτων για επιλεγμένους συνδρομητές. Αυτό συνεπάγεται ότι οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση τόσο στη Cosmote TV όσο και στο Netflix, πληρώνοντας για τις δύο υπηρεσίες μέσω του λογαριασμού τους στη Cosmote.

Όσον αφορά το επιπλέον ποσό που θα πληρώνουν οι συνδρομητές της Cosmote για να μπορούν να βλέπουν το Netflix στην πλατφόρμα της το ποσό δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό επισήμως. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αλλάζει ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέγει ο πελάτης και θα φτάνει γύρω στα 10€ στα ακριβά πακέτα.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.