Η Χιρόνα θέλει τον Κωνσταντέλια, αλλά το «δεν πωλείται» του ΠΑΟΚ παραμένει

Κώστας Πετρωτός10 Αυγούστου 2024

Στις αρχές Ιουνίου όλος ο ΠΑΟΚ και κυρίως ο κόσμος του ζούσε με την αγωνία του αν πουληθεί ο Κωνσταντέλιας στην Σάλτσμπουργκ. Μετά από συζήτηση του παίκτη με τον Ιβάν Σαββίδη αποφάσισαν από κοινού να αρνηθούν την πρόταση της αυστριακής ομάδας που προέβλεπε 17.5 εκατομμύρια ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης 18%.

Από τότε το όνομα του νεαρού Βολιώτη δεν “έπαιξε” σε μεταγραφικά σενάρια, αφού η στάση του ΠΑΟΚ και του παίκτη είναι ξεκάθαρη. Θέλουν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, καθώς ο Ντέλιας έχει ακόμη να δώσει αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο στον ΠΑΟΚ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ντέλια. Μία από αυτές σύμφωνα με πληροφορίες του Metrosport.gr είναι η “θυγατρική” της Μάντσεστερ Σίτι, η Χιρόνα.

Η ισπανική ομάδα έχει φροντίσει να στείλει μηνύματα ενδιαφέροντος στον ΠΑΟΚ για το μεγάλο ταλέντο του, αλλά εισέπραξε την ίδια αρνητική απάντηση, όπως και η Σάλτσμπουργκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η πρόταση που ετοίμαζε για τον 21χρονο άσο έφτανε στα 10 εκατομμύρια ευρώ, συν δύο με τη μορφή μπόνους και 20% μεταπώληση.

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε την πρόταση της Σάλτσμπουργκ, το όχι στην πρόταση της Χιρόνα θα ήταν πιο εύκολο…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.