Σόκαρε η Πάρις Χίλτον: «Έβαζαν μέσα μου τα δάχτυλά τους»

Metrosport Team06 Δεκεμβρίου 2023

Η Πάρις Χίλτον τόνισε πως η ίδια και άλλα κορίτσια υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση σε σχολείο ψυχικής υγείας.

Η 42χρονη, που επέλεξε να χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα για την γέννηση του γιου της Φοίνιξ και της κόρη της Λόντον, μοιράστηκε ότι ένιωθε ότι δεν μπορούσε να κουβαλήσει μόνη της παιδιά λόγω συμπτωμάτων μετατραυματικού στρες (PTSD) που σχετίζονται με κακοποίηση που -υποστηρίζει ότι- υπέστη κατά την εγγραφή της σε οικοτροφείο-κέντρο ψυχικής θεραπείας «Provo Canyon», όταν ήταν έφηβη.

Η Χίλτον είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση και υπέστη σωματική και ψυχική κακοποίηση, ενώ την ανάγκαζαν να πηγαίνει στο σχολείο για 11 μήνες από τα 17 της.

«Έβαζαν μέσα μας τα δάχτυλά τους τα ξημερώματα»

Πέρυσι, μίλησε στους New York Times για την κακοποίησή της στο «Provo Canyon School»: «Πολύ αργά το βράδυ - θα ήταν γύρω στις τρεις ή τέσσερις το πρωί - έπαιρναν εμένα και άλλα κορίτσια σε αυτό το δωμάτιο και έκαναν ιατρικές εξετάσεις. Αυτό δεν έγινε καν με γιατρό. Ήταν με δύο διαφορετικά μέλη του προσωπικού, όπου μας έβαζαν να ξαπλώσουμε στο τραπέζι και να βάλουν τα δάχτυλά τους μέσα μας.

Και δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά σίγουρα δεν ήταν γιατρός και ήταν πραγματικά τρομακτικό. Είναι κάτι που πραγματικά με είχε στιγματίσει για πολλά χρόνια. Αλλά επιστρέφει συνεχώς τώρα, και το σκέφτομαι. Και τώρα, κοιτάζοντας πίσω ως ενήλικας, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση», είχε αναφέρει.

«Είχα μετατραυματικό στρες»

Λόγω του παρατεταμένου τραύματος από τις εμπειρίες της, η Χίλτον είπε ότι είχε αναπτύξει έναν καταστροφικό φόβο για τον τοκετό που τον συνέκρινε με έναν έντονο φόβο του θανάτου.

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να τεκνοποιήσει μέσω παρένθετης μητέρας, η Πάρις Χίλτον απάντησε: «Έχω PTSD (μετατραυματικό στρες) από αυτό που πέρασα ως έφηβη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.