Η Χαμάς επιβεβαίωσε τη δολοφονία του Σινουάρ

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2024

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς, ο Μπασέμ Ναΐμ, επιβεβαίωσε τον θάνατο του ηγέτη της οργάνωσης, Γιαχία Σινουάρ, λέγοντας ότι είναι «οδυνηρό και θλιβερό».

Όπως μεταδίδει το CNN, είναι η πρώτη δημόσια επιβεβαίωση από αξιωματούχο της Χαμάς για τη δολοφονία του Σινουάρ. 

«Ήταν ένας εξαιρετικός ηγέτης»

«Ναι, είναι πολύ επώδυνο και οδυνηρό να χάνεις αγαπημένους ανθρώπους, ειδικά έναν εξαιρετικό ηγέτη όπως ο Γιαχία Σινουάρ, αλλά αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι είναι ότι θα είμαστε τελικά νικητές. Αυτό θα είναι το αποτέλεσμα για όλους τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για την ελευθερία τους», είπε σε δήλωσή του.

«Φαίνεται ότι το Ισραήλ πιστεύει ότι η δολοφονία των ηγετών μας σημαίνει το τέλος του κινήματός μας και του αγώνα του παλαιστινιακού λαού ... μπορούν να πιστεύουν ό,τι θέλουν και δεν είναι η πρώτη φορά που το λένε αυτό», τόνισε.

Βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του ηγέτη της Χαμάς

Παράλληλα, βίντεο ντοκουμέντο με τις τελευταίες στιγμές του ηγέτη της Χαμάς, ήρθε στη δημοσιότητα από τις ισραηλινές δυνάμεις.

 Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει φαίνεται ένα drone να μπαίνει σε κατεστραμμένο κτίριο και εκεί κάθεται έναν άτομο σε μια καρέκλα, που σύμφωνα με το Ισραήλ είναι ο Σινιουάρ και κοιτάζει προς την κατεύθυνση του drone.

Το πρόσωπο του ατόμου είναι καλυμμένο και φαίνεται να κάθεται μόνος και να έχει πυροβοληθεί στο χέρι.

Το μονταρισμένο βίντεο δείχνει τη φιγούρα να κρατάει, σύμφωνα με τις IDF, ένα κομμάτι ξύλο, το οποίο και εκτοξεύει προς την κατεύθυνση του drone, στην προσπάθειά του να το ρίξει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.