Η Ατλέτικο ανάγκασε την Ρεάλ στην πρώτη ήττα της σεζόν (pics)

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Άλβαρο Μοράτα σημείωσε δύο γκολ κόντρα στην πρώην ομάδα του και οδήγησε την Ατλέτικο σε μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Ρεάλ, με τους «μερένγκες» να χάνουν το απόλυτο νικών στη σεζόν.

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 4' ο Μοράτα άνοιξε το σκορ έπειτα από σέντρα ακριβείας του Σαμουέλ Λίνο. Η Ατλέτικο είχε κλείσει για ένα μεγάλο διάστημα τους φιλοξενούμενους στο γήπεδό τους και στο 18' ήταν η σειρά του Αντουάν Γκριεζμάν να σκοράρει από σέντρα από τα αριστερά.

Η αντίδραση της Ρεάλ ήρθε στο τέλος του 1ου μέρους. Αρχικά με τον Τόνι Κρόος που με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 2-1 και στη συνέχεια με τον Εντουαρντό Καμαβινγκά, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παίρνοντας ριμπάουντ από δοκάρι, όμως το γκολ δεν μέτρησε λόγω οφσάιντ του Αντόνιο Ρϊντιγκερ.

Όλα έδειχναν ότι στο δεύτερο μέρος θα υπήρχε μεγάλη μάχη, αλλά μόλις στο 33ο δευτερόλεπτο από τη σέντρα ο Μοράτα έγραφε το 3-1. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε έριξαν τον ρυθμό τους έπειτα από το τρίτο γκολ, προσπάθησαν να συγκρατήσουν τις επιθέσεις των αντιπάλων τους και το κατάφεραν.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Μολίνα (65' Αθπιλικουέτα), Σάβιτς, Χιμένες (86' Κορέα), Ερμόσο, Λίνο (87' Γκαλάν), Γιορέντε, Κόκε (46' Βίτσελ), Σαούλ, Γκριεζμάν, Μοράτα (82' Ντεπάι)

ΡΕΑΛ: Κέπα, Βάθκεθ (57' Νάτσο), Ρίντιγκερ, Αλάμπα, Γκαρθία (57' Μεντί), Κρόος (70' Ντίαθ), Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (57' Τσουαμενί), Μόντριτς (46' Χοσέλου), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.