Η ατάκα του παίκτη με γραφείο τελετών στο «Εκατομμυριούχο» : «Έχω έρθει με το υπηρεσιακό να είμαι έτοιμος»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Μυθικές ατάκες ακούστηκαν στον «Εκατομμυριούχο» το βράδυ της Τετάρτης (23/10) όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε τον Δημήτρη, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αρχικά του πρότεινε ορισμένα ονόματα για την επιχείρησή του, ενώ στη συνέχεια δεν σταμάτησε στιγμή τα πειράγματα. Ο παίκτης αντιμετώπισε με χιούμορ το τρολάρισμα και ακολούθησε μεταξύ τους ένας επικός διάλογος. «Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω πει ακόμα, αλλά αυτό το μαύρο σακάκι με το άσπρο πουκάμισο με έχει αγχώσει» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Τότε ο Δημήτρης του απάντησε χαμογελαστός: «Είναι της δουλειάς». Βέβαια, ο τελευταίος δεν σταμάτησε εκεί καθώς πρότεινε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να τον πάει μία βόλτα με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο. «Έχω έρθει με το υπηρεσιακό, να είμαι έτοιμος. Τριθέσιο. Ξέρεις κάτι; Να σε πάω βόλτα. Άλλοι πληρώνουν να μπούνε εκεί μέσα. Θα σε πάω δωρεάν. Συνοδηγός!», συνέχισε. Όταν ο Δημήτρης αποφάσισε να σταματήσει, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τού ευχήθηκε «καλό ταξίδι» και ανέφερε με γέλιο ότι θα τον θυμούνται για πάντα.

πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.