Η Αρετή του «The Voice» έγινε μια άλλη: Άλλαξε όνομα και έγινε μητέρα

Metrosport Team09 Αυγούστου 2024

Η Αρετή Κοσμίδου είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και ξεχωριστές φωνές της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής. 

Γεννημένη στις 26 Μαρτίου 1997 στην Αλεξανδρούπολη, έγινε γνωστή σε ευρύτερο κοινό το 2014, όταν συμμετείχε στο The Voice of Greece στην ηλικία των 16 ετών.

 Εκεί, κέρδισε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερη φωνή της, την ευαισθησία της και την ικανότητά της να μεταδίδει συναισθήματα μέσα από τις ερμηνείες της. Το «The Voice» και η αρχή της καριέρας της Η συμμετοχή της στο «The Voice» δεν ήταν απλώς μια εμπειρία, αλλά μια καμπή στη ζωή της. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, η Αρετή παρουσίασε μοναδικές ερμηνείες τραγουδιών, κυρίως εναλλακτικής και έντεχνης μουσικής, που την ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Αν και δεν κέρδισε το πρώτο βραβείο, κέρδισε την αγάπη του κοινού και την αναγνώριση από τους κριτές και τους επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας.

 Μετά το τέλος του μουσικού σόου, η Αρετή αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος της για τη μουσική και συνέχισε τις σπουδές της στο εξωτερικό, επιδιώκοντας να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες της. Οι σπουδές της στην Αγγλία, όπου φοίτησε σε μουσική σχολή, της έδωσαν την ευκαιρία να εξελιχθεί περαιτέρω ως καλλιτέχνης, να πειραματιστεί με διαφορετικά είδη μουσικής και να βρει τον δικό της μοναδικό ήχο.

 Δέκα χρόνια μετά το «The Voice», η Αρετή Κοσμίδου είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Μένει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο, πριν δύο χρόνια έγινε μαμά, ενώ εμφανισιακά δύσκολα θα την αναγνώριζες. Η εικόνα της έφηβης Αρετής που όλοι είχαμε στο μυαλό ανήκει πια στο παρελθόν. Η νέα Αρετή έχει κοντό, αγορέ, κόκκινο μαλλί και πέρυσι κυκλοφόρησε τον δίσκο της με τραγούδια στο δικό της ξεχωριστό μουσικό ύφος. Είναι ζευγάρι με τον μπαμπά της κόρης της, ο οποίος είναι μουσικός και τον γνώρισε στο στούντιο.

Δείτε φωτογραφίες:




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.