Καντσέλσκις: «Μόνο ηλίθιοι μπορούν να επικρίνουν τον Τσάλοφ -Έκανε το σωστό που πήγε στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team02 Αυγούστου 2024

Ο βετεράνος διεθνής Ρώσος ποδοσφαιριστής, Αντρέι Καντσέλσκις, μίλησε για τη μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον ΠΑΟΚ.

 «Ο Τσάλοφ έκανε το σωστό μετακομίζοντας στον ΠΑΟΚ. Καταλαβαίνετε ότι οι ελληνικές ομάδες συμμετέχουν στα ευρωπαϊκά κύπελλα, οπότε αυτό θα μπορούσε να γίνει εφαλτήριο για τον ίδιο σε μια άλλη ομάδα σε ένα ισχυρότερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα .Και όσοι επικρίνουν την επιλογή του Φεντόρ, ξέρουν καν τι είναι το ποδόσφαιρο; Η ποδοσφαιρική καριέρα, διαρκεί το πολύ 15 χρόνια, αν είσαι τυχερός. Οι ρωσικές ομάδες δε θα παίξουν πουθενά για άλλα 10 χρόνια. Αφήστε τον να παίξει στην Ευρώπη, αφήστε τον να παρακολουθήσει, να απολαύσει τη ζωή, Θεού θέλοντος, θα παίξει στο Champions League ή στην Ευρώπη.»

«Και οι επικριτές είναι όλοι τόσο έξυπνοι, δεν καταλαβαίνουν ότι η ζωή ενός ποδοσφαιριστή είναι σύντομη, μόνο οι ηλίθιοι μπορούν να τον επικρίνουν. Μήπως ήθελαν να πάει κατευθείαν στη Μάντσεστερ Σίτι»; τόνισε

 «Λίγη προσοχή δίνεται τώρα στους Ρώσους, αν φύγουν, είμαι υπέρ. Ίσως ο Τσάλοφ να αποδείξει πραγματικά την αξία του και να πάει κάπου, και όλοι θα χαρούν, όπως έκαναν στην περίπτωση του Μιράντσουκ, του Γκολόβιν και του Σαφόνοφ. Μήπως θα έπρεπε ο Τσάλοφ να μείνει στην ΤΣΣΚΑ και να βράζει σε αυτό το βάλτο; Παρεμπιπτόντως, ο ΠΑΟΚ είχε προπονητή τον καλύτερο σκόρερ της ΕΣΣΔ, Όλεγκ Μπλόχιν, ο Τετράντζε έπαιζε εκεί, ο Προτάσοφ ήταν επίσης στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό. Ο Τσάλοφ είναι πολύ καλό παιδί και θα τον υποστηρίξω. Καλή του τύχη!» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Καντσέλσκις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.