Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη για ερωτικές περιπτύξεις σε ελληνικό talent show

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Για τη «βόμβα» που πέταξε σχετικά με το πρώτο «Next Top Model» σε πρόσφατη συνέντευξή της σε Podcast ρωτήθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη από δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN.

Όπως η πρώτην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων είχε αποκαλύψει και επιβεβαίωσε και στις νέες της δηλώσεις, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου «Next Top Model» στον ΑΝΤ1 -ο οποίος έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβρη του 2009- είχε πιάσει στα πράσα παίκτρια του ριάλιτι με δημοσιογράφο-μέλος της παραγωγής, ο οποίος τελικά εκδιώχθηκε από το project.

Σύμφωνα με όσα είπε η Δήμητρα -η οποία αξίζει να σημειωθεί πως αποχώρησε από το παιχνίδι λίγο πριν τον μεγάλο τελικό- η συγκεκριμένη παίκτρια έφτασε στον τελικό, ενώ η ίδια κατέστησε σαφές πως δεν είχε καλές σχέσεις μαζί της.

«Ισχύει αυτό το πράγμα. Και τον είχαμε διώξει. Απλά δεν το μάθατε ποτέ! Και μετά βλέπατε μια Αλεξανδράκη έξαλλη. Ξύπνησε η Δήμητρα και ήταν τρελή σήμερα. Πώς ήταν τρελή σήμερα; Έφτασε τελικό εννοείται…», είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε αν η εν λόγω παίκτρια κέρδισε τελικά το σόου, η Δήμητρα ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρεται στη Σεράινα Καζαμία καθώς «η νικήτρια είναι αξιοπρεπέστατη!».

Όπως θυμόμαστε, πάντως, μαζί με τη Σεράινα, στον τελικό του πρώτου κύκλο ήταν η 18χρονη Μόνικα Kwiecien η οποία τερμάτισε δεύτερη, η 21 ετών Ιωάννα Ντέντη η οποία βρέθηκε στην 3η θέση και η 23χρονη Μαρία Ίλτσεβιτς, καλή φίλη της Δήμητρας, που κέρδισε την 4η θέση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.