Η απόδοση των παίκτων του ΠΑΟΚ: Μετεξεταστέοι στο γκολ

Κώστας Πετρωτός29 Σεπτεμβρίου 2024

Το metrosport.gr αναλύει την απόδοση των 15 παικτών του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Άρη (0-1) και υπογραμμίζει την αδυναμία τους να βρουν γκολ.

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Ήταν σταθερός στις επεμβάσεις του από την αρχή και αυτό ήταν το πιο βασικό, στις αρχές του δευτέρου μέρους κατέγραψε μία ενστικτώδη επέμβαση με τα πόδια, αλλά αιφνιδιάστηκε από το έξυπνο σουτ του Μανού στη φάση του γκολ του Αρη.

Γιόνι Όττο: Ο Ισπανός μπακ άρχισε το ματς με ορισμένες λανθασμένες επιλογές, αλλά ανέβασε γρήγορα στροφές και βοήθησε στο να δημιουργήσει ρήγματα ο ΠΑΟΚ, όμως, ήταν κακός στις σέντρες του και στο δεύτερο είχε προβλήματα με τους εξτρέμ του Αρη.

Τόμας Κεντζιόρα: Σταθερός όπως πάντα, δεν εκτέθηκε ο ίδιος αμυντικά και προώθησε σωστά την μπάλα, ενώ από δική του κεφαλιά ήρθε το δοκάρι του Μπάμπα.

Γιάννης Μιχαηλίδης: Πολύ ενεργητικός και πέρα από τις μάχες που έδωσε αμυντικά, ήταν πολύ καλός στις στημένες φάσεις, στο δεύτερο μέρος, όμως, και αυτός όπως και η άμυνα του ΠΑΟΚ είχε προβλήματα

Ραχμάν Μπάμπα: Ο Γκανέζος ήταν σταθερός ανασταλτικά, στο πρώτο μέρος δεν βρήκε χώρους να δράσει επιθετικά, πλην της φάσης του δοκαριού. Δεν αντέδρασε σωστά στην φάση του 0-1.

Τιεμουέ Μπακαγιόκο: Στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, περισσότερο, αλλά και σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού φάνηκε ότι δεν έχει ακόμη ρυθμό και κάποιες στιγμές φαινόταν ότι ήταν πίσω σε ταχύτητα.

Στέφαν Σβαμπ: Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έμεινε λίγο πιο πίσω απ’ ότι συνήθως στο πρώτο μέρος, γενικότερα δεν έπιασε απόδοση προηγούμενων αγώνων και ήταν και αυτό μία από τις παραμέτρους που μέτρησαν.

Τάισον Φρέντα: Ο Βραζιλιάνος ήταν ο πιο στενά μαρκαρισμένος παίκτης του ΠΑΟΚ, βρήκε τον τρόπο να κάνει κάποιες πάσες που έφεραν σε θέση βολής του συμπαίκτες του, όπως συνέβη με τον Τισουντάλι στην φάση του δοκαριού, είχε και αυτός μία σπουδαία στιγμή, όμως, είναι εμφανές ότι δεν είναι στα καλύτερά του.

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Στο πρώτο μέρος χόρεψε ουκ ολίγες φορές την άμυνα του Αρη, αλλα όπως και στην Κωνσταντινούπολη οι τελικές του δεν του επέτρεψαν να πάρει τον τίτλο του MVP. Στο δεύτερο φάνηκε πιο κουρασμένος

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Αναλώθηκε πολύ στις καλύψεις της πλευράς του στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο πήρε περισσότερο μπάλα στα πόδια του, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι στο τοπ της φόρμας του και αυτό φάνηκε και από το ότι δεν δοκιμάζει στα πόδια του.

Ταρίκ Τισουντάλι: Μέσα στις φάσεις, στάθηκε άτυχος στο δοκάρι, προσπάθησε να ανοίξει διαδρόμους, αλλά όλα αυτά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο έπεσε.

Φέντορ Τσάλοφ: Μπήκε για να ενισχύσει την επίθεση του ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς δεν μπόρεσε να μπει μέσα στις φάσεις.

Μαντί Καμαρά: Είχε ενέργεια, πήρε μπάλα και προσπάθησε να οργανώσει, χωρίς όμως να μπορέσει να ανατρέψει τα δεδομένα.

Κιρίλ Ντεσπόντοφ: Από δικό του κόρνερ προήλθε το δοκάρι του Μπάμπα, αλλά είχε και δύο στιγμές που δεν λειτούργησε σωστά. Σίγουρα μπορεί περισσότερα.

Μαγκομέντ Οζντόεφ: Μικρό το διάστημα για να κριθεί, σίγουρα πρόσθεσε ενέργεια στον χώρο του κέντρου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.