ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ: Αδύναμος κρίκος ο Μπακαγιόκο, οι αλλαγές έκαναν τη διαφορά

Κώστας Πετρωτός06 Οκτωβρίου 2024

Τον άλλαξαν οι αλλαγές, ο Καμαρά πέτυχε το γκολ που δεν δίνουν οι φορ και ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από τη Λιβαδειά που τον φέρνει μόνο πρώτο στην κορυφή μετά από επτά αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα! 

Ντόμινικ Κοτάρσκι: Ο Κροάτης είχε καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, έφτασε να καλύπτει και τα κενά της άμυνας παίζοντας μπακότερμα.

Γιόνι Όττο: Είχε προβλήματα στις επιθέσεις του Λεβαδειακού από τα αριστερά, πήρε μία κάρτα και λογικά και σωστά αντικαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος από τον κομβικό Βιεϊρίνια. 

Ντέγιαν Λόβρεν: Μπήκε δείχνοντας άνεση στο να κουβαλήσει μπάλα, αλλά ανασταλτικά υπήρχε ασυνεννοησία-αναμενόμενη σε ένα βαθμό αφού ήταν το πρώτο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. 

Ομάρ Κόλεϊ: Ο στόπερ από την Γκάμπια είχε θετικές επεμβάσεις, αλλά και κάποιες χαμένες μονομαχίες.

Τζόναθαν Γκόμες: Ο νεαρός από την Αμερική έδειξε ότι διαθέτει καλά στοιχεία (ταχύτητα και καλές επαφές), αλλά θέλει δουλειά στο τακτικό κομμάτι.

Στέφαν Σβαμπ: Προσπάθησε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να ανεβάσει την ομάδα του ψηλά, αλλά ήταν μόνος στο χώρο του κέντρου.

Τιεμουέ Μπακαγιόκο: Ο αδύναμος κρίκος του ΠΑΟΚ στον χώρο του κέντρου στο πρώτο μέρος, παραλίγο ένα χοντρό λάθος του να κόστιζε γκολ.

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ο γνωστός κινητικός και φιλότιμος Σέρβος, που προσπάθησε να βγάλει τον ΠΑΟΚ γρήγορα στο τρανζίσιον, χωρίς αποτέλεσμα. 

Τόμας Μουργκ: Ο Αυστριακός πατούσε καλά, δημιούργησε φάσεις, αλλά προς το τέλος έγινε αλλαγή από τον Λουτσέσκου. 

Σόλα Σορετίρε: Μπήκε με ενθουσιασμό, αλλά όσα περνούσε η ώρα έπεφτε η απόδοσή του.

Ταρίκ Τισουντάλι: Ο Μαροκινός ήταν μέσα στις φάσεις, αλλά οι αντιδράσεις του δεν ήταν όσο γρηγορες χρειαζόταν, ενώ έδειξε αδυναμία στο κεφάλι.

Αντρέ Βιεϊρίνια: Αν και είχε δύο μήνες να αγωνιστεί, ο Αντρέ φάνηκε πιο φρέσκος από τον Όττο και σίγουρα βοήθησε περισσότερο από τον Ισπανό, ενώ πιστώθηκε και συστημένη σέντρα στο κεφάλι του Καμαρά. 

Μαντί Καμαρά: Μπήκε στην θέση του ανασφαλή με την μπάλα Μπακαγιόκο και συμμάζεψε κάπως τα πράγματα στο κέντρο για τον ΠΑΟΚ, ενώ πέτυχε και ένα θαυμάσιο γκολ με κεφαλιά.

Τάισον Φρέντα: Ο Βραζιλιάνος κατευθείαν ανέβασε στροφές στην επίθεση του ΠΑΟΚ και τον αισθάνθηκαν με τη μία οι γηπεδούχοι.

Κίριλ Ντεσπόντοφ: Οι σέντρες του και τα γεμίσματα στα στημένα σαφώς ήταν απαραίτητα στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Ο νεαρός άσος βοήθησε και αυτός δίνοντας ενέργεια και κερδίζοντας ένα πέναλτι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.