Η απόδοση των παικτών του Άρη: Δικαίως MVP ο Μανού Γκαρθία

Γιώργος Στράντζαλης29 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Άρης πήρε ένα σπουδαίο διπλό στο γήπεδο της Τούμπας επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Ποιοι ξεχώρισαν; Ποιοι έδωσαν άλλη πνοή στην επίθεση; Ποιος ήταν ο κορυφαίος; Το metrosport.gr σκιαγραφεί την εικόνα των 15 παικτών των «κιτρίνων» που βρέθηκαν στο χορτάρι της Τούμπας. 

Κουέστα: Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα δύσκολες φάσεις. Κινδύνευσε μόνο σε δύο φάσεις, όπου οι παίκτες του ΠΑΟΚ σημάδεψαν το δοκάρι, αλλά γενικά όταν χρειάστηκε αντέδρασε έγκαιρα και είχε σωστές επεμβάσεις. 

Μοντόγια: Μπήκε στην ενδεκάδα λόγω της απουσίας του Μάγιο και σε σχέση με τις προηγούμενες παρουσίες του, είχε μια διαφορετική εικόνα. Έβγαλε δυναμισμό, έμπαινε στις φάσεις και γενικότερα ήταν ουσιαστικός και έδινε βοήθειες τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά. 

Βέλεθ: Στάθηκε άτυχος με τον τραυματισμό του στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά μέχρι εκείνο το σημείο είχε σωστές τοποθετήσεις στην άμυνα και γρήγορες και έγκαιρες επεμβάσεις. 

Ρόουζ: Μπήκε ως αλλαγή και από το πρώτο λεπτό συμμετοχής του έβγαλε πάθος και ενέργεια. Ήταν δυνατός στις μονομαχίες και είχε σωστές τοποθετήσεις. 

Φρίντεκ: Δεν ήταν τόσο σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα και αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από την πλευρά του ενώ και στο επιθετικό κομμάτι δεν έδωσε σημαντικές βοήθειες. 

Μόντσου: Για ακόμη ένα παιχνίδι έκανε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή του Άρη και συνέβαλε αποτελεσματικά τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Είχε πάρα πολλές κερδισμένες μονομαχίες σε ακόμη μια αναμέτρηση. 

Σιφουέντες: Η παρουσία του ήταν καθοριστική, είχε σωστές τοποθετήσεις, έπαιξε με δύναμη και τις περισσότερες φορές πήγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα.

Μανού: Δικαίως παίρνει τον τίτλο του MVP. Όταν ανέβηκε, έδωσε ενέργεια μεσοεπιθετικά στην ομάδα και ασφαλώς πιστώνεται και την εξυπνάδα με την οποία λειτούργησε στη φάση του γκολ. 

Μόρον: Δεν βρήκε τις ευκαιρίες που ίσως θα περίμενε κανείς να έχει στο ντέρμπι, αλλά έδωσε πολλές μάχες στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.  

Ντιαντί: Ήταν ιδιαίτερα δραστήριος σε ακόμη ένα παιχνίδι στην επίθεση. Είχε πολλές καλές ατομικές ενέργειες, προσπάθησε να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα ενώ πρόσφερε βοήθειες και αμυντικά. 

Σίστο: Χωρίς να κάνει το κάτι παραπάνω, ήταν δραστήριος και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Έδωσε περισσότερες βοήθειες στο αμυντικό κομμάτι. 

Σουλεϊμάνοφ: Ήταν η πρώτη του συμμετοχή στη φετινή αγωνιστική περίοδο λόγω της τιμωρίας του και η απουσία του αγωνιστικού ρυθμού ήταν εμφανής. Έκανε δύο τρία λάθη στην κατοχή της μπάλας αλλά ευτυχώς δεν κόστισαν.

Σαβέριο: Μπήκε για να δώσει φρεσκάδα στις πλευρές αλλά στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Αρης είχε ξεκάθαρη στόχευση να υπερασπιστεί το υπέρ του αποτέλεσμα και δεν πήρε πολλές ενέργειες επιθετικά αλλά όταν χρειάστηκε να κρατήσει την μπάλα, το έκανε. 

Σαμόρα: Ομοίως με τον Σαβέριο κινήθηκε και ο Σαμόρα. Είχε μικρότερη ωστόσο συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας

Νταρίντα: Πέρασε ως αλλαγή για να δώσει ηρεμία στον άξονα και φρέσκα πνευμόνα, κράτησε μπάλα και όταν χρειάστηκε περιόρισε τις ενέργειες του αντιπάλου. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.