Η απίστευτη αξία της χρυσής ρακέτας που δόθηκε στον Ράφα Ναδάλ!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου23 Οκτωβρίου 2024

Απίστευτη αξία έχει η χρυσή ρακέτα που δόθηκε στον Ράφα Ναδάλ στο Six Kings Slam, καθώς αποτιμάται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ποιος είναι ο συμβολισμός της; Η κληρονομιά που αφήνει ως ένας από τους καλύτερους τενίστες στην ιστορία!

Ο Τούρκι Αλ Σείκχ, σύμβουλος της Βασιλικής Αυλής της Σαουδικής Αραβίας και υποστηρικτής του τουρνουά, αποφάσισε να κάνει έκπληξη στον Ισπανό τενίστα, αφού έπαιξε με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Του δόθηκε ένας χαρτοφύλακας που περιείχε μέσα μια εντυπωσιακή ολόχρυση ρακέτα!


Η αξία της ρακέτας

Η ρακέτα είναι κατασκευασμένη από χρυσό, έχει πραγματικό μέγεθος και η αξία της ανέρχεται περίπου στις 250.000 ευρώ. Υπολογίζεται ότι έχει βάρος περίπου τρία κιλά.

Ο Ράφα Ναδάλ έλαβε και επιταγή για τη συμμετοχή του, αξίας 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Κέρδισε, δηλαδή, περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια για τη παρουσία του στο Six Kings Slam.

Η Σαουδική Αραβία προσπαθεί συνεχώς να φιλοξενεί μεγάλα αθλητικά γεγονότα και στόχος μέσα από αυτή τη διοργάνωση ήταν να δείξει το ενδιαφέρον της χώρας προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.