Η Αντζελίνα Τζολί ήθελε να πεθάνει και προσέλαβε δολοφόνο να την σκοτώσει

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη προέβη η Αντζελίνα Τζολί! Η πασίγνωστη ηθοποιός τόνισε πως έφτασε στο σημείο να προσλάβει έναν δολοφόνο για να την σκοτώσει όταν ήταν 22 ετών.

«Αυτό θα ακούγεται τρελό, αλλά κάποια στιγμή επρόκειτο να προσλάβω κάποιον να με σκοτώσει. Δεν είναι τόσο δύσκολο να τους βρεις στη Νέα Υόρκη. Όσο τρελό κι αν ακούγεται, νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι σκέφτονται την αυτοκτονία όταν είναι νέοι. 

Ήξερα πολύ καλά ότι πολλοί άνθρωποι γύρω μου, όπως η μητέρα μου, θα ένιωθαν σαν να μην είχαν δώσει αρκετά, αν είχα αφαιρέσει τη ζωή μου. Λοιπόν, η λύση μου σε αυτό ήταν εάν κάποιος άλλος είχε αφαιρέσει τη ζωή μου σαν σε ”ληστεία”. Τότε θα φαινόταν σαν δολοφονία και κανένας από το περιβάλλον μου δεν θα ένιωθε τύψεις». 

Η σταρ του Χόλιγουντ είπε ότι ο άντρας που είχε προσλάβει της έδωσε την ευκαιρία να σκεφτεί την απόφασή της προτού την ολοκληρώσει. 

«Ήταν αρκετά αξιοπρεπής άνθρωπος και μου άφησε το περιθώριο να το σκεφτώ και να του τηλεφωνήσω ξανά σε δύο μήνες. Κάτι άλλαξε στη ζωή μου και τελικά το ακύρωσα», ανέφερε.

Πηγή: dessou.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.