Τερζής: «Δεν ήμασταν όπως ήθελα, διαφορετικά στο γήπεδο μας»

Γιώργος Στράντζαλης27 Ιουλίου 2023

Ο Τόλης Τερζής δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του Άρη στην Αρμενία που οδήγησε στο τελικό 1-1.

''Δεν αρχίσαμε καλά, κάναμε λάθος και δεχτήκαμε γκολ. Μετά πετύχαμε γκολ, έπειτα από το 1-1 προσπαθήσαμε να σκοράρουμε για να προηγηθούμε. Στο δεύτερο μέρος, πάλι δεν μπήκαμε καλά. Δεν ήμασταν όπως θα ήθελα στο παιχνίδι. Θέλω να πω ότι πρέπει να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς και μαζί με τη παρουσία του κόσμου, να πάρουμε την πρόκριση'', είπε αρχικά και πρόσθεσε: ''Δεν μπήκαμε στα πρώτα 10 λεπτά ενώ το είχαμε συζητήσει αυτό με τα παιδιά. Μετά ισορροπήσαμε την κατάσταση. Δεν θέλω να πω ποσοστό. Σήμερα δεν κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Δεν ήταν αυτό που περίμενα. Στο ματς στο γήπεδό μας, θα είναι εντελώς διαφορετική η κατάσταση''.

Αναφερόμενος στην άμυνα της ομάδας του, ο Τερζής είπε: “Στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλες αποστάσεις. Το συζητήσαμε με τους παίκτες στο ημίχρονο. Σε αυτό το κομμάτι, στο δεύτερο μέρος είχαμε καλύτερη εικόνα. Είναι ένα θέμα που πρέπει να δούμε”

Όσο για την εικόνα της Αραράτ: “Ετσι την περίμενα. Εγώ περίμενα να ήμασταν εμείς καλύτεροι… Στο γήπεδο μας, με 20.000 κόσμο, θα είναι εντελώς διαφορετικά. Για εμάς είναι το πρώτο επίσημο ματς. Στο δεύτερο μέρος, αλλάξαμε την διάταξή μας όταν κουράστηκαν κάποια παιδιά”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.