Η αντίδραση του Μπαρτζώκα μετά το μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Ιουνίου 2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε ότι δεν αλλάζουν μορφή οι τελικοί μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει σε οποιαδήποτε έδρα! 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις απουσίες των Φαλ και Ράιτ από τους τελικούς: 

"Είναι σημαντικές απουσίες για εμάς. Πάντα έχουμε συνοχή ως ομάδα, πάντα παίζουμε ομαδικά. Πασάραμε την μπάλα καλά, πήραμε πολύ καλές επιλογές. Νομίζω ότι ελέγχαμε το παιχίδι σε όλη τη διάρκειά του με μεγάλες διαφορές για τη δυναμική του Παναθηναϊκού, που είναι πολύ καλή ομάδα και για την έδρα. Στο τέλος μείωσαν με μερικά τρελά σουτ, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη".

Για το κλειδί της νίκης: "Επιβάλαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πασάραμε την μπάλα πολύ , οι παίκτες μας έδειξαν την ποιότητά τους. Έπαιξαν με συνοχή, ήταν συμπαγείς, όπως είναι πάντα, και στην άμυνα και στην επίθεση. Αν αποφύγουμε μερικά λάθη, τα οποία πιστεύω γίνονται λόγω πνευματικής κούρασης μετά από τόσα παιχνίδια στη διάρκεια της χρονιάς. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε καλά".

Για το αν αλλάζουν μορφή οι τελικοί: "Όχι δεν άλλαζουν μορφή οι τελικοί. Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ευρώπης και έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδισει σε οποιαδήποτε έδρα. Κάθε ματς είναι δύσκολο,Θα το προσεγγίσουμε με το ίδιο σκεπτικό. Ένα ματς. Ούτε το ότι πήραμε το αβαντάζ, ούτε ότι δεν το πήραμε. Έχουμε ένα παιχνίδι την Παρασκευή στο Φάληρο και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας".

«Δεν παίξαμε το μπάσκετ που έχουμε συνηθίσει, αμυντικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»

Από την πλευρά του ο βοηθός του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης είπε:

«Αμυντικά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δεχτήκαμε 46 πόντους στο πρώτο ημίχρονο. Δεν παίξαμε την άμυνα που παίζουμε όλο το χρόνο, δεχτήκαμε πολλούς πόντους στη ρακέτα μας, ο Ολυμπιακός πήρε αυτοπεποίθηση και ήλεγξε το ματς, δεν περάσαμε μπροστά στο σκορ και δεν παίξαμε το μπάσκετ που έχουμε συνηθίσει».

Για την αποβολή του Αταμάν: «Μέσα στο ματς μπορεί να υπάρχουν εντάσεις, φωνές, θεώρησε ο κόουτς και εμείς από τον πάγκο πως κάποιες φάσεις μπορεί να ήταν υπέρ μας. Πρέπει να κοιτάξουμε τι πρέπει να διορθώσουμε για το ματς στο ΣΕΦ και πρέπει να πάρουμε πλέον ένα παιχνίδι στην έδρα του αντιπάλου».

Για το τι πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός ενόψει του δεύτερου αγώνα στο ΣΕΦ: «Ξεκάθαρα η άμυνα δεν ήταν σωστά, πρέπει να είμαστε πιο σκληροί, πιο δυναμικοί στις επαφές, να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να παίξει ελεύθερα το παιχνίδι που θέλει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.