Η ανάρτηση Τσαλταμπάση για Άρη, Παλέ και Ιωαννίδη

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2023

Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο βρέθηκε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για τον αγώνα του Άρη με τη Γκραν Κανάρια. Ο γνωστός ηθοποιός παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των «κιτρίνων», τίμησε τη μνήμη του Γιάννη Ιωαννίδη και φωτογραφήθηκε στα σκαλοπάτια του γηπέδου μπροστά από τη φωτογραφία του Νίκου Γκάλη. 

Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει και τις σχετικές αναρτήσεις στο λογαριασμό του στο instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χαρούμενος που βρέθηκα στο γήπεδο που παλιότερα έβλεπα συνέχεια αγώνες με τον μοναδικό Νίκο Γκάλη και όχι μόνο... Ευχαριστώ για την τιμητική πρόσκληση που μου έκανε ο @aris.bc.official και ξαναμπήκα στο Παλέ, σε έναν όμορφο αγώνα για Ευρώπη ξανά! Χάρηκα που είδα άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών, παιδιά (και αγόρια και κορίτσια) με τους γονείς τους.

 Έτσι πρέπει, να μπορούμε να πηγαίνουμε όλοι άφοβα στο γήπεδο και να απολαμβάνουμε σαν μια παρέα το θέαμα που προσφέρουν οι αθλητές γενικότερα... Έχουμε ακόμα δρόμο πολύ, αλλά εύχομαι ότι κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε... Χθες πάντως αισθάνθηκα ότι κάτι γίνεται! Υ. Γ. Δυσάρεστη σύμπτωση η απώλεια του σπουδαίου "Ξανθού"- Γιάννη Ιωαννίδη την ίδια μέρα... Μετά το "ενός λεπτού σιγή " πήρε το πιο δυνατό χειροκρότημα της καριέρας του, σείστηκε το Παλέ, μη πω και η Θεσσαλονίκη ολόκληρη!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.