Η ανάλυση του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός από τον Στάθη Σταθόπουλο

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στάθης Σταθόπουλος, με τον έμπειρο προπονητή να μιλάει αναφορικά με το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως θα παίξει τον δικό της ρόλο η διακοπή του πρωταθλήματος, τονίζοντας, «Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν την απόδοση τους και την απόδοση του. Υπάρχουν απουσίες από τις ομάδες λόγω Εθνικών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έχει τον περσινό του κορμό σε λειτουργία, δεν χρειάζεται χρόνος για να αφομοιώσει κάποιος παίκτης το σύστημα του, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που ήρθαν πρόσφατα και χρειάζονται χρόνο ώστε να ''μονταριστούν'' στο σύνολο του Αλόνσο».

Για την αναμέτρηση πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της χρονιάς στηρίχθηκε στο περσινό του ρόστερ, έκανε στοχευμένες μεταγραφές , νομίζω ότι αν κάποιος λείπει καλύπτεται το κενό του. Μου αρέσει το δίδυμο Σβαμπ - Οζντόεφ, είναι παίκτες που βγάζουν καλά στοιχεία στο γήπεδο αλλά ενδεχομένως να χρειάζονται περισσότερο χρόνο αποθεραπείας».

Για τον Ιωαννίδη: «Η εξέλιξη του είναι αλματώδης, ο Παναθηναϊκός στηρίζεται πάνω του, χρειάζεται και η ρέντα, η εκτέλεση του στο παιχνίδι της Εθνικής είναι άριστη, εκτελεί με το αδύνατο του πόδι και τον βοηθάει και η ρέντα που έχει αυτό το διάστημα για να πετύχει το γκολ».

Μάλιστα, πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που μπορούν να ανεβάσουν την απόδοση τους και την απόδοση του. Υπάρχουν απουσίες από τις ομάδες λόγω Εθνικών ομάδων. Ο ΠΑΟΚ έχει τον περσινό του κορμό σε λειτουργία, δεν χρειάζεται χρόνος για να αφομοιώσει κάποιος παίκτης το σύστημα του, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που ήρθαν πρόσφατα και χρειάζονται χρόνο ώστε να ''μονταριστούν'' στο σύνολο του Αλόνσο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.