Η... ακτινογραφία του Euro 2024 από τον Γρηγόρη Μάκο

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γρηγόρης Μάκος , με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να μιλάει για το Euro 2024, τα δικά του φαβορί, τις εκπλήξεις , αλλά και την χώρα που τον απογοήτευσε από την παρουσία της στη διοργάνωση.

Αρχικά ανέφερε: «Μου αρέσει το φετινό Euro 2024, βλέπουμε ομάδες που κάνουν την έκπληξη, Αυστρία, Δανία και Ελβετία έχουν κάνει την έκπληξη, για εμένα η Αγγλία είναι απογοήτευση, ενώ η Ιταλία δεν μου προκάλεσε εντύπωση που αποκλείστηκε. Αν μιλήσουμε για φαβορί, η Γερμανία έχει ένα πλεονέκτημα».

Για την Ελλάδα: «Η Εθνική θα μπορούσε να ήταν και αυτή στο Euro, αποκλειστήκαμε στα πέναλτι αλλά δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την πορεία της Ελλάδας με την Γεωργία, ότι επειδή έκανε η Γεωργία αυτή την πορεία θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς, θα είχαμε τύχη όμως».

Ενώ για τα πέναλτι: «Το πέναλτι είναι περισσότερο θέμα τύχης, όπως έγινε και με τον Τζολάκη που έδωσε μία μεγάλη πρόκριση στον Ολυμπιακό στην Τουρκία. Υπάρχει μελέτη στο θέμα πέναλτι, το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί, υπάρχει ο τρόπος με την κατασκοπεία των ομάδων για να καταλάβουν πως θα εκτελέσει το πέναλτι ο επιθετικός. Το άγχος το έχει ο επιθετικός , όχι ο τερματοφύλακας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.