Η «ακτινογραφία» της σεζόν για τον Ηρακλή

Metrosport Team29 Μαΐου 2024

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε το φετινό Πρωτάθλημα της Super League 2, στην 2η θέση των πλέι άουτ του Α’ ομίλου. Από τον κυανόλευκο πάγκο πέρασαν φέτος πέντε προπονητές για τουλάχιστον ένα παιχνίδι, ενώ συνολικά αγωνίστηκαν 32 παίκτες με τη φανέλα του στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τη σεζόν άρχισε ο Σάκης Τσιώλης και κάθισε στον πάγκο του Ηρακλή έως τις 12 Νοεμβρίου, με τον Θανάση Κούρτογλου να παίρνει τη σκυτάλη για ένα παιχνίδι ως υπηρεσιακός προπονητής και εν συνεχεία να αναλαμβάνει τα ηνία στις 22 Νοεμβρίου ο Περικλής Αμανατίδης. Ο Αμανατίδης έφυγε στις 6 Μαρτίου και πέντε μέρες μετά τον διαδέχθηκε ο Σούλης Παπαδόπουλος, για να κλείσει τη σεζόν ο Λευτέρης Βελέντζας, για ένα παιχνίδι στον πάγκο του Ημίθεου.

Στους ποδοσφαιριστές, ο Κριστιάν Κούστα είχε τις περισσότερες συμμετοχές (30) μαζί με δέκα γκολ, όπως και ο Σιμόν Γκμπενιόν, ο οποίος και αυτός αγωνίστηκε σε 30 αγώνες και πέτυχε δύο γκολ. Ακολούθησαν οι: Βιτλής, Εμπο με 29, Κουντουριώτης 28, Σιούτας 26, Χειρίτραντας, Χρουσιέλ, Σπυρίδης με 25, Τόρρες 24, Παλαβράκης 23, Δοϊρανλής 21, Πατράλης 20, Αρόγιο και Σίλβα με 15, Κωστόπουλος και Ισνάλντο με 14, Νεοφυτίδης 13, Γκερμούς 12, Τσουμάνης, Καπίγια με 10, Βελλίδης εννιά, Στοϊτσεβιτς οκτώ, Λύγκας, Γκάιτς επτά, Κωστίκα πέντε, Ελευθεριάδης, Δασκαλάκης με τρεις, Τσιλιγγίρης, Μ. Μπαλικτσής, Α. Μπαλικτσής, Σγουρής και Σταυρόπουλος με μία συμμετοχή. 

Τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά είχαν οι εξής: 1. Σιμόν Γκμπενιόν 2652 λ., 2. Βασίλης Βιτλής 2601 λ., 3. Κριστιάν Κούστα 2396 λ., 4. Τιμιμπέρε Εμπο 2315 λ., 5. Χρήστος Σιούτας 2.188 λ. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή με τα περισσότερα γκολ τη φετινή σεζόν. 1. Κούστα δέκα γκολ, 2. Αρόγιο τέσσερα γκολ, 3. Εμπο τρία γκολ, 4. Ισνάλντο τρία γκολ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.