Η άγνωστη ιστορία με τα 100 γκολ του Τζόλη και οι διαφορές του με τον «Ντέλια»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Γαλανόπουλος, με το μέλος του τμήματος σκάουτινγκ των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, να μιλάει για την κοινή συνύπαρξη του στα τμήματα υποδομής με τον Χρήστο Τζόλη, τον Γιάννη Κωνσταντέλια αλλά και τον Στέφανο Τζίμα.

Αρχικά ανέφερε για τον Χρήστο Τζόλη: «Στον ΠΑΟΚ είδαμε τον Τζόλη σε μία σεζόν και μάλιστα καλή σεζόν, ο Χρήστος είναι ένα παιδί το οποίο δίνει από μόνος του κίνητρα στον εαυτό του, τον βοήθησε το πρωτάθλημα της Γερμανίας και πιστεύω ότι θα δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα από αυτόν στο Βέλγιο. Είναι ένα παιδί με θράσος, ψάχνει συνεχώς τη δική του ευκαιρία, την περιμένει και όταν του δοθεί την εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο ιδανικό τρόπο».


Προσθέτοντας για τον ποδοσφαιριστή που πλέον ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ: «Φαινόταν ο Χρήστος ότι θα παίξει ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο και δικαιώθηκε όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ που πίστευε τον Χρήστο από μικρό. Από την Κ13 θυμάμαι μία ιστορία, τότε η ομάδα συμμετείχε σε δύο πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ, όπως και τουρνουά ανά την Ευρώπη. Εκείνη τη χρονιά είχε σημειώσει 98 γκολ, φτάσαμε στον τελικό και του λέω έχεις ακόμα 2 γκολ μέχρι τα 100, σε εκείνο το παιχνίδι είχε μόνο δύο ευκαιρίες, τις μετουσίωσε και τις δύο σε γκολ και έφτασε τα 100».

Για τα κοινά στοιχεία και τις διαφορές που έχουν Τζόλης και Κωνσταντέλιας: «Ομοιότητα τους είναι η αυτοπεποίθηση που βγάζουν στο γήπεδο, ο ''Ντέλιας'' χαίρεται περισσότερο το ποδόσφαιρο, ο Τζόλης θέλει πολύ το γκολ».

Ενώ για τον Στέφανο Τζίμα, τόνισε: «Ο Τζίμας έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του, είναι ένας παίκτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά , είναι ένα παιδί που έχει όλα τα εχέγγυα και σε επίπεδο ταλέντου και χαρακτήρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.