Η ΑΕΚ θέλει αντίπαλο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και έχει λόγο!

Metrosport Team24 Ιουλίου 2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League τη νικήτρια του ζευγαριού Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Αστάνα έχοντας σαφής προτίμηση στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ για συγκεκριμένο λόγο.

Η UEFA διενήργησε την Δευτέρα (24/7) την κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και έβγαλε τον πρώτο αντίπαλο της ΑΕΚ στο δρόμο της επιστροφής στους ομίλους, με την νταμπλούχο Ελλάδας να βρίσκει στο δρόμο της τη νικήτρια του ζευγαριού Ντινάμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) - Αστάνα (Καζακστάν).

Η Ένωση έχει θα ήθελε ιδανικά στο συγκεκριμένο ζευγάρι να αντιμετωπίσει την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αφού αν προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο επί των Κροατών, τότε θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς των playoffs, από τη στιγμή που η Ντινάμο έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο συντελεστή που μπορεί να εμφανιστεί στο φετινό μονοπάτι των πρωταθλητών.

Υπενθυμίζεται πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πριν από πέντε χρόνια, με την ΑΕΚ να αποκλείει την Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και να "χρησιμοποιεί" τον υψηλό συντελεστή των "κελτών", αντιμετωπίζοντας ως ισχυρή την Βίντι στα playoffs και παίρνοντας εν συνεχεία το εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.