Η ΑΕΚ πέρασε με 4άρα από τη Λαμία και πάτησε κορυφή

Metrosport Team10 Μαρτίου 2024

Η ΑΕΚ χωρίς να συναντήσει δυσκολίες στην έδρα της Λαμίας πέρασε άνετα με 4-0 και ξεκίνησε με το δεξί τα playoffs της Stoiximan Super League, πατώντας προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας το αποτέλεσμα από το ντέρμπι της Τούμπας.

Η ομάδα του Αλμέιδα με αυτή τη νίκη έφτασε τους 62 βαθμούς και προσπέρασε τον ΠΑΟΚ (60 β.), οποίος σε λίγη ώρα υποδέχεται τον Άρη (21:00), στην Τούμπα. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου έχοντας κάνει ήδη υπέρβαση με τη συμμετοχή της στα playoffs, παρέμεινε στους 34 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+2') κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Λαμίας, με τον Κάλενς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ, για το 1-0 υπέρ της ΑΕΚ.

Στο 68ολεπτό ο Ρότα είδε τον Πόνσε αμαρκάριστο και με εκτέλεση πλαγίου άουτ τον βρήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Αργεντινό να νικάει τον Κοσέλεφ με ωραίο σουτ στην κίνηση για το 2-0 υπέρ της Ένωσης.

Στο φινάλε της αναμέτρησης ο Λιβάι Γκαρσία, οποίος είχε πάρει τη θέση του Μάνταλου στο 79', πέτυχε ακόμη δύο τέρματα στο 88' και στο 90+3' ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0 υπέρ της ΑΕΚ.

Λαμία (Βόκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος (87' λ.τρ. Γιαννούτσος), Σίντκλεϊ (73' Σαντάνα), Νούνιεζ, Στάνκο (73' Κοντονίκος), Τζανδάρης (58' λ.τρ. Τσούκαλος), Αμαράλ, Σλίβκα, Μάλτσι (73' Λέικ).

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα (78' Λιούμπιτσιτς), Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Σιμάνσκι, Ελίασον (82' Χατζισαφί), Γιόνσον, Πινέδα (82' Σιντιμπέ), Μάνταλος (78' Λιβάι Γκαρσία), Πόνσε (82' Αραούχο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.