Η ΑΕΚ με πρωταγωνιστή τον Πήλιο επικράτησε εύκολα επί του ΟΦΗ

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε αντίσταση από τον ΟΦΗ, στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, και πήρε εύκολα τους πρώτους τρεις βαθμούς της σεζόν, νικώντας με 3-0, με τον Πήλιο να σημειώνει γκολ και ασίστ.

Στο 11ο λεπτό ο Λιούμπιτσιτς πάσαρε στον Άμραμπατ, εκείνος βρήκε με σέντρα ακριβείας τον Γκαρσία στο δεύτερο δοκάρι, με τον επιθετικό της ΑΕΚ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών, για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πήλιος, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Σιμάνσκι, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ωραίο τελείωμα, έδωσε "αέρα" δύο τερμάτων στην Ένωση.

Η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων ήταν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 55', με τον 19χρονο Αποστολάκη να φτάνει κοντά στο γκολ, αλλά ο Σιμάνσκι του στέρησε το γκολ.

Στο 82' ο Πήλιος από σκόρερ έγινε δημιουργός, με τον Τσούμπερ να γράφει το τελικό 3-0 για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Στρακόσα, Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (66' Οντουμπάτζο), Σιμάνσκι, Πινέδα (66' Λαμέλα), Κοϊτά (80' Περέιρα), Άμραμπατ, Λιούμπισιτς (80' Μάνταλος), Λιβάι Γκαρσία (66' Τσούμπερ).

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης (81' Γιουνγκ), Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν, Γκονθάλεθ, Καραχάλιος (63' Χιμένεθ), Γκαγέγος (81' Κουτεντάκης), Μπάκιτς, Ριέρα (63' Αμπάντα), Νους (55' Αποστολάκης), Ισέκα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.