Η ΑΕΚ για την ευρωπαϊκή επιβίωση της – Πού θα δείτε τη ρεβάνς

Metrosport Team15 Αυγούστου 2024

Έβαλε τον εαυτό της σε μία δύσκολη θέση και θα πρέπει να βγει από αυτήν προκειμένου να μην μείνει εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο. Η ΑΕΚ έχει μπροστά της μιας βραδιά επιβίωσης αφού θα υποδεχτεί τη Νόα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League (15/8, 20:30, Cosmote Sport 1) στη ρεβάνς του 3-1 της Αρμενίας.

Αν καταφέρει να νικήσει με διαφορά τριών τερμάτων, είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση ή με διαφορά δύο τερμάτων και στη συνέχεια στα πέναλτι, θα περιμένει λίγο αργότερα (22:00 η σέντρα) τη ρεβάνς του 0-0 του ζευγαριού Χάιντουκ-Ρουζόμπεροκ από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλο της στα playoff. Για την ΑΕΚ ωστόσο είναι προφανές ότι προέχει να κάνει τη δική τους δουλειά που, με δεδομένο περισσότερο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα παρά τη δυναμικότητα της αντιπάλου της, μοιάζει με υπέρβαση.

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα στάθηκε στα λάθη, ατομικά και ομαδικά, που έκανε η «Ένωση» και τα οποία θα πρέπει να περιορίσει στο ελάχιστο. Η προσπάθεια αυτή θα γίνει πιθανότατα χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία που δεν προπονήθηκε ούτε χθες, αλλά με δεδομένο ότι δεν ανακοινώθηκε αποστολή, μένει αυτό να αποδειχτεί λίγη ώρα πριν το παιχνίδι. Εκτός είναι σίγουρα οι τραυματίες Μπρινιόλι και Γιόνσον και τις θέσεις τους στη λίστα της ΑΕΚ έχουν πάρει οι νεαποκτηθέντες Λαμέλα και Περέιρα (που ντεμπούταραν στι πρώτο ματς με τη Νόα), ενώ ο Τσούμπερ πήρε εκείνη του Ζίνι. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας και γι' αυτούς τους δύο αγώνες είναι ο Οντουμπάτζο.

Οι πιθανές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος – Ελίασον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Λιούμπισιτς, Τσούμπερ.

Νόα (Ρουί Μότα): Τσαντσάρεβιτς – Μιλίκοβιτς, Γκονσάλο Σίλβα, Θοράρινσον, Σάντος – Γκάμπος, Σανγκαρέ, Μανβελιάν – Πινσόν, Γκρεγκόριο, Φερέιρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.