Η ΑΕΚ απέρριψε νέα πρόταση της Μοντερέι για τον Πινέδα

Metrosport Team30 Ιουλίου 2024

Στην Ελλάδα και την ΑΕΚ θα παραμείνει ο Ορμπελίν Πινέδα, καθώς η Ένωση απέρριψε και νέα πρόταση της Μοντερέι, που ήθελε την επιστροφή του 28χρονου μέσου στο Μεξικό.

Το μεταγραφικό σίριαλ γύρω από τον επαναπατρισμό του Ορμεπλίν Πινέδα στο Μεξικό, τελειώνει και ο ποδοσφαιριστής παραμένει στην ΑΕΚ.

Η Μοντερέι που εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Πινέδα, είδε ακόμη μια πρότασή της να απορρίπτεται από την ΑΕΚ. Η Ένωση είχε σταθερή θέση πως δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με λιγότερα από 15-20 εκ. ευρώ.

Οι προτάσεις ωστόσο των Μεξικανών ήταν πολύ χαμηλότερες και ποτέ δεν έφτασαν σ’ αυτά τα επίπεδα, παρ’ ότι η Μοντερέι φέρεται να τα είχε βρει με τον Πινέδα για τετραετές συμβόλαιο με 3 εκ. δολάρια τον χρόνο.

Στην τελευταία προσπάθεια της Μοντερέι να πείσει την ΑΕΚ, τα μεξικανικά Μέσα σημειώνουν πως η πρόταση έφτασε στα 7,5 εκ. δολάρια συν 3 εκ. δολάρια με τη μορφή μπόνους, την οποία επίσης απέρριψε η ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ απέρριψε την πρόταση 7,5 εκατ. δολαρίων της Μοντερέι για τον Πινέδα, παρά την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο Μεξικό. Ο Πινέδα θα παραμείνει στην Ελλάδα» σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.