Με νέο ντέρμπι κλείνει η δράση της Stoiximan Basket League

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2024

Απόψε πέφτει η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ με το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και έπειτα θα ακολουθήσει η διακοπή 2 εβδομάδων εξαιτίας του Final Eight του Κυπέλλου που θα γίνει στο Ηράκλειο (15-18 Φεβρουαρίου) και των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Eurobasket 2025.

Οι πράσινοι προέρχονται από τη νίκη ψυχολογίας επί της Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα και φιλοξενούνται από την ΑΕΚ  έχοντας στόχο την επιστροφή τους στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα σοκ από τον Άρη στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει μία σημαντική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα ενώ λίγες ώρες πριν το τζάμπολ θα αποφασιστεί ποιος από τους Γκραντ, Βιλντόζα, Ναν, Γκριγκόνις, Χουάντσο, Λεσόρ, Μπαλτσερόφσκι θα μείνει εκτός εξάδας ξένων.

Από την άλλη η ομάδα του Ηλία Ζούρου είναι σε δύσκολη κατάσταση καθώς μετρά μέσα στο 2024 7 ήττες σε πρωτάθλημα και BCL με τον Τζάστιν Τίλμαν να είναι αμφίβολος αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Εκτός μάχης παραμένουν οι Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Δημήτρης Φλιώνης.

 «Θα θέλαμε ξανά τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας δώσει έξτρα ώθηση και να προσπαθήσουμε όπως κάθε φορά για τη νίκη» σημείωσε μεταξύ άλλων ο Έλληνας Τεχνικός.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Τσαρούχα, Μηλαπίδης και Σκανδαλάκης.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.