Harry Potter: Χαμός μεταξύ των φανς για τον νέο «Σκοτεινό Άρχοντα»

Παναγιώτα Απέργη23 Σεπτεμβρίου 2024

Χαμός επικρατεί μεταξύ των φανς του Χάρι Πότερ για το πρόσωπο που θα αναλάβει το ρόλο του Λόρδου Βόλντεμορτ στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά «Harry Potter».

Κι αυτό γιατί, εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για το ποιοι θα ενσαρκώσουν τους εμβληματικούς χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά της HBO, οι φανς του κόσμου του «Harry Potter» έχουν ήδη βρει ποιος θα μπορούσε να φορέσει τα... παπούτσια του Σκοτεινού Άρχοντα.

Μέχρι στιγμής, οι χρήστες δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν καταλήξει στον Κίλιαν Μέρφι για τον ρόλο του λόρδου Βόλντεμορτ, με τον ηθοποιό να έχει αποκτήσει φανατικό κοινό χάρη στις ερμηνείες του στο «Peaky Blinders» και στο «Oppenheimer». 

Μάλιστα, δημοφιλής σελίδα θαυμαστών του «Harry Potter» στο X άφησε να εννοηθεί ότι φήμες συνδέουν ήδη τον Ιρλανδό ηθοποιό με τον ρόλο, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σημειώνουν ότι η εν λόγω αναφορά αποτελεί μέρος των κουτσομπολιών των θαυμαστών.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μέρφι θα μπορούσε να υποδυθεί με ιδιαίτερα γλαφυρότητα τον ρόλο του μεγάλου αντιπάλου του Χάρι Πότερ, τον ρόλο που στο παρελθόν είχε ενσαρκώσει με ανατριχιαστική επιτυχία ο Ράλφ Φάινς. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.