H προσπάθεια συνεχίζεται για Ακροπόταμο και Ελεούσα (δηλώσεις)

Metrosport Team27 Απριλίου 2023


 Λευκή ισοπαλία σημειώθηκε στο παιχνίδι της Δάφνης Ακροποτάμου με τον Φίλιππο Ελεούσας. Ο πρόεδρος της Δάφνης Εμμανουήλ Τομπουλίδης για το παιχνίδι  στον Γρηγόρη Μισαηλίδη είπε: Θέλαμε τη νίκη για να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά ήμασταν άτυχοι. Ο κόσμος μας συμπαραστάθηκε όσο μπορούσε. Το αποτέλεσμα μας απογοήτευσε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδι μέχρι το τέλος». 

Ο Σάββας Καρατσινίδης είπε: Είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο 45λεπτο δώσαμε πολύ χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά. Ημασταν άτυχοι και είχαμε τέσσερα δοκάρια. Συνεχίζουμε και ότι βγει». Ο Βασίλης Σταφυλίδης τόνισε: «Ηταν ένα κακό παιχνίδι από την πλευρά μας. Κοιτάμε πλέον κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 Ο Θόδωρος Τάχατος είπε: Είχαμε πολλές φάσεις και τέσσερα δοκάρια αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε την μπάλα στα δίχτυα. Ηταν μια κακή μέρα για εμάς. Οσο για μένα τα έδωσα όλα για την ομάδα. Συνεχίζουμε με στόχο να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

 Φίλιππος Ελεούσας: Οσο πιο ψηλά γίνεται 

Με την ισοπαλία έφυγε ο Φίλιππος Ελεούσας από τον Ακροπόταμο και ο προπονητής του Ιωάννης Κωνσταντέλιας  είπε: «Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Είχαμε δύο τραυματίες την τελευταία στιγμή.

 Στόχος μας ήταν να μπούμε στα πλέι οφ. Να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία». Ο Χρήστος Βλάχος είπε: Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Οποιος έβαλε γκολ θα νικούσε. Στόχος μας είναι τα πλέι οφ. 

Στα παιχνίδια που μένουν θα προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο». Ο Γοράντης Ευάγγελος είπε: Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ο Ακροπόταμος είχε περισσότερες ευκαιρίες. Αν και είχαμε αρκετές απουσίες πήραμε την ισοπαλία. Στόχος είναι τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.