H ιστορία της Σάμροκ στις αίθουσες του σταδίου «Τάλατ»

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Αποστολή στην Ιρλανδία: Κώστας Πετρωτός - Νίκος Κουλιανός

Ενα μικρό (χωρητικότητα 10.000 θεατές), αλλά συμπαθητικό και άκρως ποδοσφαιρικό γήπεδο, τεσσάρων αστέρων της UEFA μάλιστα, είναι αυτό που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Σάμροκ με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ του Europa League.

Στον Ελληνα φίλαθλο, που θα το επισκεφτεί θυμίζει πολύ τα Πηγάδια της Ξάνθης, με την διαφορά ότι το στάδιο Τάλατ έχει όλες τις κερκίδες του σκεπαστές.

Κάνοντας κανείς μια μικρή περιήγηση στους εσωτερικούς χώρους του, μπορεί να δει πολλά κάδρα, κυρίως, με φανέλες που αποτυπώνουν την ιστορία της Σάμροκ και ο φακός του metrosport.gr, αποτύπωσε τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά.

Μεταξύ άλλων, μπορείτε να δείτε, την φανέλα που φορούσε η ομάδα της Σάμροκ στο πρώτο παιχνίδι στο στάδιο Τάλατ με αντίπαλο την Σλίγκο Ρόβερς στις 13 Μαρτίου 2009, όπως και ένα άλλο κάδρο με το λάβαρο εκείνου του αγώνα.

Μπορείτε, επίσης, να δείτε την τελευταία φανέλα της Σάμροκ πριν την μετακόμιση στο Τάλατ, μια φανέλα της αήττητης ομάδας (κατέκτησε το τρεμπλ στην Σκωτία το 2017) της Σέλτικ που είχε φορεθεί για πρώτη φορά σε φιλικό στο Τάλατ, καθώς και μία φανέλα αφιέρωση του Κιελίνι, από παιχνίδι Σάμροκ-Γιουβέντους για το Europa League.

Το πιο συναισθητικά φορτισμένο κάδρο για όσους ασχολούνται με την Σάμροκ είναι η φανέλα με τον αριθμό 12 που έχει αποσυρθεί από το 2005, καθώς είναι αφιερωμένη στους οπαδούς που έσωσαν τον σύλλογο από διάλυση λόγω χρεών.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.