H φυσική θέση του Ηρακλή είναι στην Basket League, ανεπανάληπτος κόσμος!

Στέλιος Παρθενάκης18 Μαΐου 2024

Ο Ηρακλής δεν μπορούσε να μην είναι στον αυριανό τελικό της ανόδου. Ο Ερμής Σχηματαρίου όσο και συμπαθητική ομάδα να είναι δεν έχει το μέγεθος και την ιστορία, αλλά και τον κόσμο του Ηρακλή.

Χίλιοι και πλέον Ηρακλειδείς χθες έκαναν τα Λιόσια Ιβανώφειο και ναι ήταν ο παράγοντας που τόνωσε τους παίκτες στο δύσκολο σημείο. 

Μαλέσεβιτς, Κάρι και Μαστρογιαννόπουλος πήραν την ομάδα στις πλάτες τους και έκαναν το αυτονόητο για τον κόσμο και τους εαυτούς τους.

Επίσης, θα πρέπει να ειπωθεί ότι και ο Διονύσης Αγγέλου κάνει το καλύτερο που μπορεί σαν νέος τεχνικός και του οφείλονται πολλά. Το ματς με τον Πανιώνιο δε θα είναι εύκολο, ο Ηρακλής θα έχει στο πλευρό 2.000 φιλάθλους και πραγματικά αναμένεται να γίνει ένα σπουδαίο ματς.

Για τον υπογράφοντα κανονικά ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με την ΕΟΚ πρέπει να αποφασίσουν να ανέβουν και οι 2 ομάδες και το Πρωτάθλημα να είναι στις 14.

Ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί τίποτα για το μέλλον του. Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα, ο Μπομπ Μάνσφιλντ μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία του τμήματος και μάλιστα περιβάλλεται από ανθρώπους που έχουν θέληση και χρήματα να βοηθήσουν.

Οι μετοχές ουσιαστικά είναι θέμα χρόνου να περάσουν στον Αμερικανό παράγοντα και παράλληλα να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι να γίνει το καλύτερο κόντρα στον ιστορικό Πανιώνιο, σε ένα παιχνίδι που θα καθηλώσει άπαντες. Συγχαρητήρια στον Μίλωνα για την άνοδό του!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.