Γυναικοκτονία στην Κύπρο: Τη μαχαίρωσε και την πέταξε από το μπαλκόνι

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Το άγριο έγκλημα, που σημειώθηκε στην Πάφο της Κύπρου, εξακολουθεί να συγκλονίζει τη Μεγαλόνησο. Θύμα ήταν μία γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων τέκνων. Η γυναικοκτονία έγιναν μπροστά στα μάτια πολιτών, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία και σημειώθηκε σε συγκρότημα διαμερισμάτων σε περιοχή της Τρεμιθούσας, όπου διαμένουν κυρίως αλλοδαποί. 

Κάποια στιγμή, ζευγάρι από τη Βουλγαρία άρχισε να τσακώνεται και η κατάσταση ξέφυγε πέρα από κάθε έλεγχο. Όπως μεταδίδουν Μέσα Ενημέρωσης της Κύπρου, η γυναίκα πήρε μαχαίρι και τραυμάτισε τον σύζυγο της, ο οποίος στη συνέχεια την μαχαίρωσε και την πέταξε στο δρόμο από το μπαλκόνι του διαμερίσματος.

 Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, ενώ στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο τραυματίας σύζυγός της, ο οποίος όμως δεν κινδυνεύει. Τη στιγμή του φονικού, τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δεν βρίσκονταν στο σπίτι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο philenews, ότι, από το διαμέρισμα των δύο Βούλγαρων, ακούγονταν για ώρα καυγάδες, φωνές και ουρλιαχτά.Οι εν λόγω μάρτυρες ανέφεραν πως η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή, αν και εμφανώς σε πολύ άσχημη κατάσταση, μετά την πτώση της.

Ορισμένοι επιχείρησαν με πετσέτες να σταματήσουν την έντονη αιμορραγία της, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Ο άντρας είχε αίματα στα ρούχα και παρέμεινε στο σημείο μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.