Γυναικείο πόλο: Με μυστικό το οικογενειακό κλίμα ο Ηρακλής επέστρεψε στην Α2

Χρύσανθος Δοβλέτογλου31 Ιουλίου 2023

Δύσκολο και γεμάτο απαιτήσεις Ιούλιο είχαν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας πόλο του Ηρακλή. Το φινάλε, όμως, τις δικαίωσε, όπως και τον προπονητή, Κώστα Καπετανικόλα, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει για την υπερηφάνεια που νιώθει για τα καμάρια του.

Το οικογενειακό κλίμα, άλλωστε, ήταν το μυστικό αυτής της ομάδας, που ολοκλήρωσε αήττητη τις τελικές φάσεις του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα, με έξι νίκες και μία ισοπαλία και κέρδισε πανηγυρικά την άνοδο στην Α2.

Το ρόστερ:

1. Κωτούλα Κατερίνα

2. Κρεμμύδα Άννυ

3. Σιάκα Μαριλίζα

4. Γκαμούρα Μιχαέλα

5. Χαλκιά Κατερίνα

6. Κωτούλα Κασσιανή

7. Γκουβούδη Γεωργία

8. Γαντά Σοφία

9. Σπανδωνίδου Λαμπρινή

10. Γάτσου Όλγα

11. Διδασκάλου Μαρκέλλα

12. Κωνσταντινίδου Χαρά

13. Καλαϊτζή Παρασκευή

14. Σπύρου Νεφέλη

15. Ρόρρου Νάσια

Το φινάλε βρήκε όλα τα κορίτσια να πέφτουν στην πισίνα με τα μετάλλιά τους, μαζί με τον κόουτς, τους βοηθούς, Γιάννη Ζησόπουλο και Ειρήνη Ζήφκα, τον συνεργάτη, Σωκράτη Άγγο, και τον έφορο, Δανιήλ Αβραμίδη, γιορτάζοντας με την ψυχή τους μία επιτυχία που ήρθε μετά από πολλές θυσίες.

* Γιόρτασαν με την ψυχή τους την επιτυχία μέσα στον φυσικό τους χώρο

Μέσα στο νερό υπήρχε πάντα δίπλα στις νεαρές πολίστριες η έμπειρη, Κατερίνα Χαλκιά. Με την ηρεμία και την προσήλωσή της στον στόχο, τις έδινε πάντα τα εφόδια που χρειαζόταν για να ανταπεξέλθουν όταν χανόταν ο έλεγχος. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή της, ήταν η σφιχτή αγκαλιά τους στο τέλος. Δεν θα την άλλαζε με τίποτα...

* Η Κατερίνα Χαλκιά βοήθησε τις συναθλήτριές της τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε πνευματικό επίπεδο

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.