Γυναικείο Πόλο-Ηρακλής: Χέρι-χέρι με την Σιμονέτα Πριντλ στην Α2

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2023

Σε σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε το γυναικείο τμήμα πόλο του Ηρακλή, με την προσθήκη της αρχηγού της εθνικής Αυστρίας, Σιμονέτα Πριντλ, έξι φορές πρωταθλήτριας στη χώρα της με το σκουφάκι της ASV Βιέννης. 

Τις προηγούμενες ημέρες προπονήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον «Γηραιό», γνώρισε το περιβάλλον της ομάδας και στις δηλώσεις της υπογράμμισε την καλή ατμόσφαιρα και τον σεβασμό που συνάντησε, ενώ στάθηκε στην φιλική προσέγγιση, αλλά και την ηρεμία του προπονητή, Κώστα Καπετανικόλα.

* Με τον προπονητή Κώστα Καπετανικόλα (δεξιά) και την έμπειρη συμπαίκτριά της, Κατερίνα Χαλκιά (μέση)

* Η Σιμονέτα γνώρισε, ήδη, τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης

Η διεθνής παίκτρια τόνισε τα εξής στο Metrosport.gr μετά το πέρας του προπονητικού καμπ: «Η υποδοχή ήταν πολύ φιλόξενη και εγκάρδια από τις συμπαίκτριες και τον προπονητή και ένιωσα αμέσως ευπρόσδεκτη. Ο Κώστας Καπετανικόλας είναι ένας καλός προπονητής που αποπνέει ηρεμία και έχει θετική και φιλική προσέγγιση προς τις αθλήτριες. Αυτό συντελεί στο καλό κλίμα που υπάρχει στον Ηρακλή.

Είχα την αίσθηση ότι οι παίκτριες καταλαβαίνουν ήδη η μία την άλλη πολύ καλά σε προσωπικό επίπεδο. Νομίζω ότι κάποιες, και εγώ, πρέπει ακόμα να γνωριστούμε καλύτερα στο νερό, ώστε όλοι να ξέρουν ακριβώς ποιος κάνει ποιες ενέργειες και πότε, ποιος πρέπει να έχει την μπάλα, ποιος κολυμπάει ή ποιος σουτάρει σε κάθε περίπτωση.

Συνολικά, πρόκειται για μια πολύ φιλική και θετική ομάδα, με πολύ καλό κλίμα. Νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό για ένα σύλλογο. Αυτή η καλή ατμόσφαιρα, η συνοχή και ο αμοιβαίος σεβασμός».

Η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Σημαντική ενίσχυση για τη γυναικεία υδατοσφαίριση. Ο Ηρακλής ανακοινώνει τη συνεργασία του, με τη διεθνή παίκτρια και αρχηγό της Εθνικής ομάδας της Αυστρίας Simonetta Prindl. Η έμπειρη αθλήτρια, η οποία έχει αναδειχθεί 6 φορές πρωταθλήτρια Αυστρίας με το σκουφάκι της ASV Βιέννης, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Simonetta καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ηρακλή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.