Γυναικείο ποδόσφαιρο: Πέρασε από το Ηράκλειο και τσέκαρε το εισιτήριο για τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου γυναικών πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε στον ημιτελικό, στην Κρήτη, του ΟΦΗ με 0-1.

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, πιέζοντας τον αντίπαλο, ο οποίος αμυνόταν παθητικά σε όλο το 45λεπτο.

Έτσι, η «λευκή» ισοπαλία παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το ίδιο τέμπο, με τον ΠΑΟΚ να είναι κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να βρει το γκολ το οποίο θα απλοποιούσε τα πράγματα.

Στο 47ο λεπτό, η Μήτκου απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την Γκούνη στο ριμπάουντ να μην έχει καλή ισορροπία ώστε να βρει το γκολ.

Στο 50ο λεπτό, η Κοσκερίδου με έξυπνο πλάγιο βρήκε την Γιαννακά, η οποία πάτησε περιοχή και έβγαλε την σέντρα, την οποία μετέτρεψε σε γκολ η Βαρδαλή με το κεφάλι, γράφοντας το 0-1.

Στο επόμενα λεπτά, οι «ασπρόμαυρες» είχαν τον έλεγχο, με την αναμέτρηση να κυλάει σε συνθήκες διαχείρισης. Ο Δικέφαλος είχε τις στιγμές του ώστε να πετύχει και άλλο τέρμα, το οποίο θα «κλείδωνε» την αναμέτρηση, ωστόσο, το 0-1 ήταν αρκετό για να πάρει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου.

Τη νίκη-πρόκριση στον τελικό, οι παίκτριες και το τεχνικό σταφ της ομάδας την αφιέρωσαν στον τιμ μάνατζερ, Κωνσταντίνο Βαρδαλή, ο οποίος απουσίαζε από την Κρήτη λόγω ενός προβλήματος υγείας το οποίο ξεπεράστηκε.

Στον τελικό Κυπέλλου, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιάδα Υμηττού-ΑΕΚ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νόιχαους, Κοσκερίδου, Γκούνη, Κιουρεξίδου (85' Κατσάνου), Μήτκου, Στράντζαλη, Χαλατσογιάννη, Βαρδαλή (85' Αργυρίου), Γιαννακά, Χέλμβαλ (85' Αχμέντοβα), Παπαδοπούλου (98' Σιδηροπούλου).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.