ΓΣ Ηρακλής: Τίμησε τον Γιάννη Σαρηκεχαγιά για την προσφορά του (pics)

Γιάννης Τσερβίνης13 Οκτωβρίου 2024

Νέα σελίδα έχει ανοίξει στον Γυμναστικό Σύλλογο Ηρακλής με τη νέα διοίκηση να έχει φέρει άνεμο αλλαγής σε πολλούς τομείς.

Στο πλαίσιο των ενεργειών που έχει προγραμματίσει ο Ερασιτέχνης Ηρακλής είναι και η βράβευση ανθρώπων που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν τους κυανόλευκους, οικονομικά και ηθικά.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Γιάννης Σαρηκεχαγιάς τον οποίο τίμησε ο ΓΣ για την προσφορά του με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

«Μία από τις αποφάσεις που έχουμε λάβει ως Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου, είναι να τιμήσουμε τους ανθρώπους που όλα αυτά τα (πολύ δύσκολα) χρόνια έχουν στηρίξει τον Ηρακλή.

Είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να πράξουμε. Είναι το δικό μας «ευχαριστώ» σε όσα έχουν κάνει και σε όσα είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνουν για τον ΗΡΑΚΛΗ μας.

Η αρχή έγινε με τον κ. Γιάννη Σαρηκεχαγιά.

Αντιπροσωπεία του Γ.Σ., αποτελούμενη από τον ταμία, Δημήτρη Βλάχο, τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Σερέφα και την υπεύθυνη μάρκετινγκ και ανάπτυξης, Χρυσή Θεοδωρίδου, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας «Mexil» για να παραδώσουν μία πλακέτα και μία φανέλα στον κ. Σαρηκεχαγιά με το όνομά του.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τα δώρα.

Ο κόσμος να στηρίξει όλα τα τμήματα του Ηρακλή και τους ανθρώπους που είναι στην Διοίκηση.

Φέτος πιστεύω ότι θα πετύχουμε στους στόχους μας», ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο κ. Σαρηκεχαγιάς, ο οποίος συμβάλλει και στην ανακαίνιση των γραφείων του Γ.Σ. Ηρακλής που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.